Egy 71 éves tartalomgyártó, GrndPaGaming talán az egyik legjobb követendő példa a videojátékos berkeken belül. A legtöbbünknél ráadásul még jobb is!


Cloud

2024.01.08. – A kor csak egy szám – szokták puffogtatni ezt az „örökigazságot”. Nos, vannak olyan kontextusok, amikben ez véleményem szerint butaság, de a gaming nem tartozik ide. Biológiailag valószínűleg tényleg lassul a reakcióidőnk a korral, ám itt is sokan bizonyítják, hogy a gyakorlás márpedig eredménnyel jár. Volt például olyan Counter-Strike csapat is, ami csak és kizárólag nyugdíjas esportolókból állt. Valószínűleg nem tudták volna felvenni a versenyt a legjobb formájában lévő NaVi-val, vagy G2-val, de az biztos, hogy az átlag játékosoknál jobbak és koordináltabbak voltak. Ez igaz a 71 éves tartalomgyártóra, GrndPaGamingre is. A Youtubon aktív nyugdíjas játékos kifejezetten tehetséges a lövöldékben, ezt pedig a legtöbb platformon bizonyítja is a kételkedőknek.

 

@grndpagaming No escaping me… #foryou #foryourpage #sniper #foryoupage #grndpagaming#fail #awesome #wow #yeet #veteran #streamer #tiktok #whatmademeviral #bingbong ♬ original sound – GrndPaGaming

Nagypapa a világ ellen

TikTokon például egyre többen nézik a tartalmait, egy-egy klipjére milliók kattintottak már. GrndPa egyébként egy igazán sokat látott ember. Valószínűleg ennek is köszönhető az, hogy sajátos bájával ennyi embert leköt a tartalmaival. Több mint 20 évet szolgált az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészeténél, ahol búvárként számítottak rá. Később megküzdött, majd pedig le is győzte a prosztatarákot. Emellett imád főzni, érdekli a csillagászat és természetesen a videojátékok. Sőt, az Instagram oldaláról az is kiderül, hogy emellett érdeklődik a figurafestés iránt is. Sok ideje van már, amit szeretne 100%-ban a szenvedélyeire fordítani.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Grndpagaming (@grndpagaming) által megosztott bejegyzés

Érdekesség, hogy kora mellett egyéb sérülések is megnehezítik a videojátékos karrierjét. Természetesen tisztában van azzal, hogy a fiatalabb generációkkal nem tudja felvenni teljes mértékben a verseny, na de ennek egyéb okai is vannak. Több ujja is teljesen érzéketlen, így bizonyos esetekben lassabban reagál különféle játékhelyzetekre. Ez egyébként válltól lefelé az egész jobb karját érinti. Így tehát nem csak korából fakadóan, de egészségi állapotát nézve is példamutató, amit véghez visz. Emellett viszont nagyon komoly pillanatokat köszönhetünk neki, biztos vagyok benne, hogy jó pár játékostársunknál tehetségesebb. Köztük nagy valószínűséggel nálam is!

Több hozzá hasonló „nem megélhetési” tartalomgyártóra lenne szükség, talán akkor az online közösségek is kevésbé lennének toxikusak.

Ezt olvastad már?

A pofád leszakad, de ezért a 8 dologért tényleg pénzt kértek játékokban

×