A Warzone fejlesztői nem várják meg a Reloaded frissítést. Úgy tűnik, hogy már január 10-én megérkezhetnek a nerfek, buffok.

2024.01.06. – A Warzone rajongókat igazán elkényeztették a fejlesztők az utóbbi időben, már ami a fegyvereket illeti. A Season 1 kezdetével és a Modern Warfare III integrációval több mint 100 játékszer közül válogathatnak az ingyenes cím felhasználói. Az összes Modern Warfare 2-ból ismerős fegyver elérhető, a 2023-as cím újdonságaival megfűszerezve. Általánosságban az azért kijelenthető, hogy a Call of Duty fejlesztői az újdonságok felé szeretik terelgetni a játékosokat. Hol a küldetések feltételei, hol pedig az adott kategória erősorrendje miatt érdemes a MW III lehetőségek felé után kutatni.

A fejlesztők december közepén próbáltak alakítani az erősorrenden az ünnepi időszakra. Ez valamennyire sikerült is, az igazán OP fegyverek és kiegészítők eltűntek a játékból. Ennek ellenére az elmúlt hetekben világossá válhatott, hogy még mindig vannak túl erős SMG, AR vagy BR fegyverek. Január negyedikén be is jelentették a Call of Duty programozói, hogy január 10-én hozzányúlnak újabb fegyverekhez, az MTZ Interceptor biztosan gyengítésre kerül.

Így szereld fel a Warzone egyik legjobb AR fegyverét

WhosImmortal január harmadikán publikálta videóját, melyben a fegyverek TTK értékét vizsgálta. A TTK a Time to Kill rövidítése, mely arra az időtartamra utal, amennyi idő alatt átlagosan ledarálható egy ellenfél. Természetesen ez függ a távolságtól, az ellenfél páncélzatának állapotától, de attól is, hogy hova céloz az adott játékos. Éppen ezért egy átlagos értékkel (pl. egy fejlövés + többi test, 20 méter távolságból) kalkulálnak a tartalomgyártók, melyet minden fegyverre levetítenek, hogy igazságos legyen a küzdelem. Úgy tűnik, hogy a RAM-7 értékei kifejezetten kimagaslanak a mezőnyből, így érdemes lehet a január 10-én megérkező nerfek, buffok előtt kiaknázni azt. Természetesen ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: XRK Coremark 40 heavy barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support grip
  • Magazine: 60 Round Drum
  • Stock: Hunker-5 Stock Pad

A RAM-7 nem csak remek sebzéssel rendelkezik, de a kezelhetősége is kifejezetten kellemes, így a kezdőbb és gyengébb játékosok számára is kifejezetten ajánlott opció.

Így állítsd be a Warzone FOV értékét – Fontosabb, mint gondolnád

 

×