A Warzone fejlesztői ritkán jelentik be előzetesen egy-egy fegyver gyengítését. Ezúttal azonban kivételt tettek, ismertették a terveiket.

2024.01.03. – A Call of Duty fejlesztői a többi stúdióhoz hasonlóan karácsony előtt ünnepi pihenésre vonultak. Ez bizony azzal jár, hogy érdemi programozást nem űznek január első hetéig, annak eredményét pedig legelőször a második héten láthatjuk. Viszonylag jó munkát végeztek a fegyverek kiegyensúlyozásával, a legerősebb Warzone fegyvereket, kiegészítőket még sikerült gyengíteniük december közepén. Ahogy azonban az lenni szokott, továbbra is vannak olyan választások melyek jobbnak bizonyulnak a többinél. A felhasználók ezeket nem is igazán tartják magukban, folyamatosan jelzik a problémás fegyvereket a közösségi oldalakon.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján arra biztosan számíthatunk, hogy a január 17-én esedékes Reloaded frissítés nerfeket és buffokat is hoz majd a játékba. Úgy tűnik azonban, hogy a Warzone  fejlesztői nem is várnának addig. Korábban soha nem jelentették be egy-egy fegyver előzetes gyengítését, ám úgy tűnik, hogy ezúttal kivételt tettek. Január harmadikán, magyar idő szerint késő este bejelentették, hogy az egyik fegyvert biztosan nerfelni fogják.

Érdemes addig kihasználni az MTZ Interceptor erejét Warzone-ban, amíg lehet

Január második hetében, várhatóan 10-én este tehát biztosan kapunk egy új Call of Duty frissítést. Ebben a Warzone fegyverek kiegyensúlyozása lehet a fő irányvonal. Egy biztos, hogy az MTZ Interceptorhoz hozzányúlnak a fejlesztők. Érdemes lehet addig kiaknázni a fegyver erejét, hiszen ezt követően nem biztos, hogy lesz erre lehetőség. A közösségi javaslatok alapján az alábbi kiegészítőkkel érdemes felszerelni a Battle Rifle kategória sztárját:

  • Muzzle: VT-7 SPIRITFIRE SUPPRESSOR L
  • Barrel: MTZ BLACKTHORN
  • Optic: CORIO EAGLESEYE 2.5X
  • Magazine: 20 ROUND MAG
  • Ammunition: 7.62X51MM HIGH GRAIN

Nagy eséllyel több kategóriát is érintenek majd a fejlesztők a soron következő frissítésben. Legtöbben a megerősített SMG fegyverek visszagyengítésétől félnek, de a BAS-B rajongói sem biztos, hogy örülni fognak a nerfek, buffok után.

Elstartolt az új Modern Warfare III event, ajándékokat is tartogat a Vortex

×