A fizetős Call of Duty cím rajongói ezúttal is örülhetnek, a Modern Warfare III gondoskodik az izgalmakról. Kozmetikai tárgyakat is feloldhatnak a játékosok.

2023.01.04. – A Modern Warfare III első teljes szezonja erősen kezdett. A Warzone integráció mellett a multiplayer mód rajongóit sem hagyta cserben. Új pályák és friss fegyverek is várták a játékosokat. A karácsonyi, ünnepi módokról nem is beszélve, melyek még a Zombi módban is megmutatkoztak. Ahogy azonban arra már korábban számítani lehetett, a fejlesztők január első felét sem hagyják teljesen kiaknázatlanul. Jogosan merülhetett fel a kérdés, hogy a karácsonyi és a Reloaded időszak közé milyen móka ékelődik.

Szerencsére ezen már nem igazán kell gondolkodni, hiszen a Call of Duty fejlesztői megadták a választ január harmadikán, magyar idő szerint 19:00 órakor. Ekkor élesedett egy új játékmód, mely a Vortex nevet kapta a Modern Warfare III programozóitól. Több érdekességet is tartogat a különleges időszak, nézzük is, hogy mire érdemes számítani.

A Modern Warfare III Vortex kezdete és vége

A Modern Warfare III legújabb eseménye tehát január harmadikán vette kezdetét, a játékosok pedig egészen a Season 1 Reloaded kezdetéig, azaz január 17-ig élvezhetik majd az újdonságokat. A Vortex megnevezés sem véletlen, a Zombie módban feloldható Ray Gun fegyverre utal.

Mit is takar pontosan az esemény?

Átdolgozott Scrapyard - Modern Warfare III pálya

Átdolgozott Scrapyard – Modern Warfare III pálya

A Vortex mód Free-For-All formátumot kapott, azaz mindenki mindenki ellen harcol. A szerver egyik játékosa megkapja a Ray Gunt, majd ahhoz kerül a fegyver, aki sikeresen eliminálja ezt a játékost. Ez így megy tovább, egészen addig, míg valaki el nem éri a fejlesztők által kijelölt öléslimitet. A pályák tekintetében is kifejezetten egzotikus a felhozatal. A korábbról már ismert Modern Warfare III mapok remixelt változatain eshetnek egymásnak a játékosok, melyek a Satan’s QuarrySporeyard, és Tetanus nevet kapták. Ezek nem meglepő módon a Quarry, Scrapyard és Rust pályák átdolgozott verziói. A pályák a zombikhoz illő atmoszférát kaptak, azaz sötétebbek, félelmetesebbek mint az eredeti helyszínek.

Jutalmak

Ahogy azt sejteni lehetett, a Call of Duty fejlesztői ezúttal sem hagyják ajándékok nélkül a játékosokat. A szokásos Tokenek, Stickerek és kisebb kozmetikai tárgyak mellett egy extra, bónusz Camo is begyűjthető, mely a Magma nevet kapta a fejlesztőktől. Ehhez nem kell mást tenni, mint játszani, az elért XP pontok szépen feloldják majd az összes elérhető jutalmat.

A Warzone játékosok menüjében január harmadikán estig nem bukkant fel az esemény, könnyen lehet, hogy a fejlesztők más meglepetéssel készülnek majd a Battle Royale mód rajongóinak. Heti küldetések azért érkeztek, mindenképp érdemes lehet feloldani az Aftermarket Parts-ot. Egy biztos, hogy a fizetős mód rajongói nem fognak unatkozni a Season 1 Reloaded frissítésig, azt követően pedig a friss tartalmak gondoskodnak az izgalomról.

Így állítsd be a Warzone FOV értékét – Fontosabb, mint gondolnád

×