Új év, új hónap, újabb ajándékok az Amazon Prime-tagoknak, akik most 4 egészen kiváló független játékremekkel gazdagodnak, mindössze 899 forintért.

Bódi Dániel

2024.01.05. – Az Amazon egészen sokáig, január 5-ig kivárt a Prime havi előfizetése mellé ajándékul adott játékok leleplezésével, ami aligha lehet a véletlen, sokkal inkább a Steam és az Epic Games Store óriási év végi akciói, illetve utóbbi egészen június 4-ig tartó ingyen játékosztása lehet az oka.

De most, hogy az Epic Games stílusosan egy irgalmatlanul hatalmas játékkal véget vetett az ajándékozásnak, az Amazon is leránthatta a leplet a januári Prime Gaming meglepetésekről. Ezúttal pedig négy egészen kiváló indie alkotást válthatunk majd be; kettőt az Amazon saját játékappján, kettőt pedig az Epic Games Store-on keresztül. Ami viszont 2024-gyel sem változott, hogy Magyarországon a Prime Video és a Prime Gaming továbbra is mint összevont szolgáltatás érhető el, azaz 899 forintért cserébe nem csak töméntelen filmmel és sorozattal teli streaminget, hanem egy havi pár ajándék játékon túl még egy rahedli népszerű játékon belüli extrát is kapunk.

  • Január 4-től a BAFTA-díjas, különösen zseniális és művészi Endling – Extinction Is Forever (Amazon Games app),
  • Január 11-től az időgyilkos méhész-szimulátor, az Apico (Amazon Games app),
  • Január 18-tól a csodálatos időutazásra invitáló, retro mikrojátékokkal tarkított interaktív videojáték-múzeumként is értelmezhető Atari Mania (Epic Games Store),
  • Január 25-től pedig a klasszikus árkádos shoot ’em up és bullet hell formulákon nyugvó, roppant szórakoztató Yars: Recharged (Epic Games Store)

lesz a Prime-előfizetők jussa. Bár a játékok hetente válnak igényelhetővé, ha csak január végén nézünk fel a Prime Gaming oldalára, akkor visszamenőlegesen is bezsákolhatjuk őket, nem maradunk le semmiről. Illetve azt is fontos kiemelni, hogy a Prime-nak van próbaideje is, amíg egy teljes hétig ingyen próbálhatjuk ki a szolgáltatást; ez idő alatt az összes előnyhöz és ajándékhoz hozzáférhetünk, és az Amazon platformján túl beváltható címeket így papíron azután is megtarthatjuk, miután lemondtuk az előfizetést – vagy simán csak nem újítottuk meg a próbaidő lejárta után. A játékbeli extrákat felsorolni is sokáig tartana, de a legnépszerűbb online multiplayer játékok mellé fogunk találni lootot – amiket a Prime Gaming oldalán lehet átnyálazni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Tovább döglődik a lemezes játékpiac – ideje búcsúzni a fizikai kiadásoktól?

×