A már ismerős és unalmas Xbox Series X minihűtő után végre a rajongók másik nagy álma is megszületett. Kész a Series S alakú kenyérpirító.

2024.01.04. – Amikor az Xbox Series X és S konzolokat eredetileg leleplezték, nagyon sok kiritikát kapott a Microsoft a külső dizájnt illetően. Persze nem mintha a PlayStation 5-ről ne születettek volna kifigurázós mémek. Ami azt illeti, az Xbox Series X-et egy párásítóhoz hasonlították, mások szerint olyan lett, mint egy hűtőszekrény. Nem is kellett sok, hogy elinduljon a mém-vonat, amire a Microsoft szerencsére felült. Most már Magyoroszágon is kapható a Series X alakű minihűtő. Tavaly nagyon sokan pletykáltak arról is, hogy a Microsoft tovább bővíti a konyhai gépek kollekcióját egy Xbox Series S alakú kenyérpirítóval, amit szintén vicces mémek ihlettek. Nos, megtörtént, itt van, kapható, de egyelőre nem nálunk.

Kész az Xbox Series S pirító, ami szép X-et nyom a kenyérbe.

Pirítós

Nos, kiderült, hogy az Xbox kenyérpirítóról szóló pletykák igazak. Ahogy azt többek között a Pure Xbox kiszúrta, a Walmarban már kapható is. Ahogy látható a képeken, két kenyér is elfér benne egyszerre, de akár egy nagyot is beletehetünk. Hat hőfok állítható be, sőt időzítőt is kapott. Még olvasztó funkció is van benne azok számára, akik szeretik lefagyasztani a kenyeret. A kenyér oldalára pedig ráégeti az ismert X jelet. Egyébként nem is olyan drága, 40 dollárba kerül, ami kicsivel több mint 13 ezer forint. Bár a pirítós egyelőre nálunk nem kapható, minden csak idő kérdése.

Az Xbox Series S kenyérpirító érdekes indítás a Microsoft részéről 2024-ben, abban pedig biztosak vagyunk, hogy idén nem ez lesz az egyetlen dolog, amivel a Microsoft meglep minket. A Game Pass tele lesz új játékokkal, többek között Activision-Blizzard címekkel is. A fenti pirítós pedig remek ajándék lehet minden játékosnak.

Ezt láttad már?

Még mindig pörög a torrent – A kalóznézők imádták a Disney sorozatait 2023-ban

×