Az AR és LMG fegyverek igazán univerzálisak Warzone-ban. Nem csak a távoli célpontok ellen vethetjük be őket, de közelre is hasznosak.

2024.01.03. – Lassan elérkezünk a Warzone Season 1 Reloaded frissítéséig, ám addig még érdemes kiélvezni a jelenlegi erőviszonyokat. A pletykák alapján január 17-ére várhatjuk a következő nagy frissítést, ám váratlan nerfeket, buffokat sosem szabad kihagyni a képletből. Egy biztos: a decemberi hónap egyértelműen a felfedezésről szólt a játékosok számára. Rengeteg változtatás és újdonság érkezett a játékba a Modern Warfare III integrációnak köszönhetően, hogy a bőség zavarában nehezen igazodott ki a közösség. Szerencsére a Warzone szakértők és tartalomgyártók nem pihentek az ünnepek alatt.

Az elmúlt időszakban több remek összeállítást is bemutattunk. Az Aftermarket Parts kiegészítőknek köszönhetően akár kategóriák között is ugráltathatjuk a fegyvereket, könnyedén SMG-t varázsolhatunk egy ártatlan pisztolyból. Vannak azonban, akik inkább az AR vagy LMG kategóriát preferálják, hiszen ezek azok a fegyverek, melyek a legtöbb rugalmasságot megengedik. Sok esetben közelharcban is kiválóak, de távolabbi célpontok esetén sem mondanak szégyent. Ezekben a kategóriákban azonban kiemelten kritikus lehet a lehető barátságosabb visszarúgás elérése, hogy minél könnyebben lehessen aprítani az ellenfeleket.

Ez a Warzone LMG szinte nulla visszarúgással rendelkezik

Az ajánlást ezúttal szintén egy igazi veteránnak JoeWo-nak köszönhetjük. A TAQ Eradicator meglepően remek eredményeket ért el a tesztjein, így dedikált videót szentelt a fegyvernek. Az összes kiegészítő a fegyver amúgy is nagyon kellemes visszarúgásán javít. Kontrolleres játékosoknak és egeres felhasználóknak is egyaránt ajánlott lehet a sokrétű LMG. Érdemes lehet a FOV átállításával is próbálkozni, hiszen a vizuális visszarúgás mértékén a megfelelő érték is javíthat. Az alábbi kiegészítőket érdemes a TAQ Eradicatorra aggatni, ezekkel biztosan nem nyúl mellé senki:

  • Barrel: Conquer-70 Long Barrel
  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Stock: Tacverte Core Stock
  • Rear Grip: FSS Combat Grip

A fegyver erejét érdemes lehet minél hamarabb kiaknázni, hiszen január közepétől nagy eséllyel ismét átalakulhat a Warzone metája. Az új fegyverek mellett a Reloaded frissítés nerfeket és buffokat is hozhat, ez kivétel nélkül így volt az utóbbi években.

Így állítsd be a Warzone FOV értékét – Fontosabb, mint gondolnád

×