A Modern Warfare III után a Warzone-ba is megérkeztek az Aftermarket Parts kiegészítők. Teljesen új fegyvereket alkothatunk a segítségükkel.

2023.12.27. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III tulajdonosok már egy ideje élvezhetik az új fegyvereket. A Battle Royale módba csak december 6-án érkeztek meg az újdonságok, azaz még jelenleg is a felfedezés időszakát élvezhetik. Minden hétre jut egy-egy új ajánlás, ahogy a szakértők és tartalomgyártók is egyre több fegyverhez érkeznek el. Egyet kijelenthetünk, hogy 2023 decemberében egyértelműen a Modern Warfare III fegyverek vitték a prímet. Tudatos döntésről beszélhetünk, minden korábbi integrációnál is hasonló trended olvashattak le a játékosok.

A Modern Warfare II a Weapon Tuning lehetőségét hozta el, ám az idei cím még ennél is tovább lépett.  Az újdonság az Aftermarket Parts nevet viseli, melynek része lesz a Conversion Kits névre hallgató fejlesztés is. A programozók olyan szabadságot adnak a játékosok kezébe, mellyel a jól ismert fegyvereknek is új karakterisztikák adhatnak, még színesebbé téve a játékot. Ezek is bővültek a Season 01 megérkezése után, több opció közül is válogathatnak a játékosok. A JAK Purifier például lángszórót varázsol több fegyverre is. Természetesen Warzone-ban is hasznosíthatjuk ezeket a kifejezéseket.

Így szereld fel a Warzone SMG-ket megszégyenítő pisztolyát

A COR-45 erejéről korábban már esett szó, ám akkor még konkrét loadout ajánlással nem tudtunk szolgálni. Szerencsére Metaphor az elmúlt napokban sem unatkozott, így igyekezett megtalálni a tökéletes kiegészítőket. Egy külön videót is szentelt a történetnek, melyben ismételten megláthatjuk, hogy micsoda pusztításra is képes az SMG-vé alakított pisztoly. Az alábbi kiegészítőket érdemes tehát a Warzone fegyverre aggatni:

  • Optic: Nydar Model 2023
  • Muzzle: CN30 Suppressor
  • Stock: XRK Dynamic Precision Stock
  • Magazine: 40 Round Drum
  • Conversion Kit: XRK IP-V2 Conversion Kit

Nem árt megjegyezni, hogy a Warzone szakértő szerint az egér-billentyűzet kombinációval játszó játékosok számára kicsit fura lehet a fegyver használata a tüzelési módnak köszönhetően. Nem tekinthető teljesen automata fegyvernek, ám a fegyver a ravasz elsütése ÉS elengedése után is tüzel. Ez némi megszokást igényelhet, ám hamar túl lehet lendülni a dolgon.

Jöhet egy ütős, „ingyenes” Call of Duty csomag? – Így szerezheted meg

×