A Game Pass-előfizetőknek mielőbb érdemes befejezni – vagy akciósan megvenni – az alábbi öt játékot, melyek napokon belül kikerülnek a kínálatból.

Bódi Dániel

2024.01.02. – Óriási év elébe néz 2024-gyel a Game Pass, amibe nem csak legalább egy tucatnyi vadi új megjelenésű játék fog megérkezni, de záros időn belül el is kezdik a kínálatba adagolni az Activision Blizzard felvásárlásával megkaparintott remek játékokat is. Bezony, ez azt jelenti, hogy az előttünk álló néhány hónap során az összes előfizető meg fogja kapni szinte az összes Call of Duty-t, a Diablókat, a Crash Bandicoot-játékokat, a Tony Hawk fémjelezte deszkás címeket, a Sekirót, a Spyro-összest, a Prototype 1-2-t, és még jó néhány kiválóságot.

Hogy pontosan mikor kerül sor erre, azt jótékony homály fedi, szóval majd jól meglepődünk, ha a reméltnél hamarabb, vagy örömködve szomorkodunk, amennyiben annál kicsit tovább kell rájuk várni. Ami biztos, hogy jönnek. Persze, addig sem maradunk játszanivaló nélkül, hiszen a fent soroltakon túl is bőséggel lesz majd fejest ugrani az újdonságokba – igaz, januárra egyelőre csak két játékról tudunk, ami biztosan bekerül a kínálatba:

  • a végtelenül viccesnek és szórakoztatónak ígérkező Turnip Boy Robs A Bank január 18-án lesz elérhető,
  • míg az ügyességi roguelite shoot ’em up Go Mecha Ball január 25-én egyenesen a szolgáltatásban jelenik meg.

De nyugi! Valószínűleg több játék is csőre töltve várja a Game Passosodást, melyeket hamarosan, néhány napon belül minden bizonnyal le is fognak leplezni. A távozókat azonban (mert hogy most is lesz olyan) már most meg tudjuk mondani; január 15-ig sajnos öt egészen remek cím fog búcsút inteni a Game Passnak, köztük nem egy nagyágyúval:

  • a Grand Theft Auto V (január 5-én)
  • a Grand Theft Auto V – Xbox Series X|S verzió (január 5-én)
  • a Persona 3 Portable
  • a Persona 4 Golden
  • a Garden Story
  • valamint a Moto GP 22

két hét múlva már csak azok számára lesz játszható, akik megvették, esetleg megveszik őket. Az előfizetők természetesen akciósan beruházhatnak rájuk, ha épp valamelyiket szeretnék megtartani-folytatni-befejezni. A Personák esetében kétszer is érdemes átgondolni az akciót, hiszen azokat az akár 100+ órára is rúgó játékidejük miatt esélytelen ennyi idő alatt lezárni. Sajnos azonban lesz egy második távozó-hullám is, amikor január 31-én újabb – egyelőre ismeretlen – játékok intenek pát a játékszolgáltatásnak. Ezt kompenzálandó érkezőkről is kétszer adhatunk majd hírt.

Ezt is érdemes elolvasnod:

10 kultikus rajzfilmsorozat, amiből zseniális videojáték lenne

×