Az elmúlt hónapokban több szinten is fejlődtek a Call of Duty csalásai. Úgy tűnik, hogy már nem is igazán rejtegetik ezeket a felhasználók.

2024.01.02. – A Call of Duty legújabb érája lassan egy hónapja, december 6-án startolt el. A fejlesztők rengeteg hasznos fejlesztéssel vértezték fel a Battle Royale módot, melyek a Modern Warfare III címből érkeztek. Az új fegyverek mellett átalakult a mozgások mechanikája, de a minimap sem maradt a régi. Aztán voltak olyan funkciók is, melyeknek búcsút kellett inteni. A Weapon Tuning teljesen kikerült a játékból, sokak nagy örömére. Egy biztos, továbbra is vannak olyan, többnyire negatív dolgok, amelyek az elmúlt évek során nem igazán változtak.

A Modern Warfare III és Warzone Aim Assistja sokak szemét szúrja az új érában is, a legtöbben úgy gondolják, hogy a kontrolleres játékosok hatalmas előnnyel rendelkeznek. Ne feledjük azonban, hogy ezt a fejlesztők implementálták a játékba, így a kihasználása nem jár semmilyen büntetéssel. Szintén nem sikerült kiirtani a klasszikus értelemben vett csalókat sem a játékból. Legyen szó PC-s alkalmazásról vagy konzolra köthető dobozkáról, rengeteg cheater szórakozik a Call of Duty szerverein. Az elmúlt időszakban ezek a programok is sokat fejlődtek, szinte teljesen kigúnyolják a fejlesztők munkáját.

Teljesen láthatatlanná válhatnak a Call of Duty csalói

Do you see this guy?
byu/justthatguyLoo inModernWarfareIII

Korábban több játékos jelezte már, hogy láthatatlan ellenfél ölte meg, ám sokan lagra vagy de-syncre fogták rá a jelenséget. Szó sem róla, szélsőséges esetben valóban okozhatnak ilyen jelenségeket a Call of Duty hálózati problémái, ám jól látható a fenti videóban, hogy nem erről van szó. A csaló, láthatatlan játékos teljesen tudatosan, késsel a kezében szedte áldozatait a COD szerverein.

A klip Modern Warfare III-ból származik, ám Warzone-ban is éppen így működnek ezek a csalások, hiszen az anti-cheat módtól függetlenül a RICOCHET nevet viselő védelem. A Call of Duty fejlesztői előtt komoly munka áll január első heteiben, hiszen a csalók mellett a játék mechanikáit túlzóan kihasználó PC-s játékosokkal is meg kell vívniuk a harcot. Remélhetőleg a január 17-ére várható Season 1 Reloaded megjelenésére mindkét problémát sikerül majd elhárítani.

Ezek a Warzone legjobb fegyverei 2024 első napjaiban

×