Nemrégiben olyan Warzone fegyverre bukkantak, melynek visszarúgása szinte elhanyagolható. Januárban érkezhet a gyengítés, ám addig érdemes kézbe venni.

2023.12.29. – Nemrégiben több kiváló Warzone loadoutottal is elláttak minket a tartalomgyártók, ám egy dolog közös volt ezekben. Leginkább a közelharcokra kihegyezett fegyvereket vizsgálták, miközben az új pálya adottságai miatt sokszor távolra is pötyögtetni kell. A december hatodikai Modern Warfare III integráció után pedig ember legyen a talpán, aki magabiztosan ki tud igazodni a jelenlegi felhozatalon. Nem véletlen, hogy a Ranked módokat sem startoltatták el a fejlesztők. Nagy eséllyel a januári frissítések több szinten is alakítják majd a játék metáját.

Addig azonban érdemes lehet kiaknázni a rendelkezésre álló lehetőségeket. A játék igazán sokszínű felhozatallal rendelkezik, hiszen minden kategóriában találni kellemes választásokat. Ha akarjuk, akkor pedig akár új fegyvereket is varázsolhatunk a korábbiakból a Conversion Kitek segítségével. Erre azonban nem minden esetben van szükség, főleg, ha a long range, azaz a távolra is hatékony fegyvereket vizsgáljuk. Itt tett Metaphor is, aki már régóta aktív szakértője a Warzone és Modern Warfare III fegyvereknek. December 27-én publikált videójában egy igazán ütős választást mutatott be a játékosoknak.

Ezt a Warzone fegyvert válaszd, ha távolra is hatékony akarsz maradni

Az SVA 545 nevét nem találjuk meg a toplistákban, pedig ott lenne a helye. Metaphor szerint a megfelelő kiegészítőkkel felvértezve úgy tűnhet, mintha „bugos” lenne a fegyver. Gyakorlatilag eltűnik a visszarúgás, miközben távolra is hatékony maradhat a fegyver. Szerencsére ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: Sonic Suppressor
  • Barrel: STV Precision Barrel
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Ammunition: 5.45 High Grain Rounds
  • Magazine: 45 Round Mag

Single-fire tüzelési módban a leghatásosabb, de a bátrabbak próbát tehetnek automata móddal is. Egy biztos, hogy hamarosan nerfelni fogják a fejlesztők.

Ez a Warzone AR lehet a közelharcok nagy sztárja

×