A The Day Before botrány ellenére a játék kaphat egy nem hivatalos verziót, amivel a játék törlése után is ki lehet próbálni ezt a szutykot.

2023.12.28. – Igen, én is azok közé tartoztam, akik nagyon remélték, hogy a The Day Before egy nagyon király játék lesz. Ma már tudjuk, hogy nem lett az, sőt a fizető játékosok elé dobtak a fejlesztők egy darab kakit, amit aztán töröltek, a stúdió pedig eltűnt. A cím körül persze hatalmas botrány alakult ki, mivel az ígéretek után mindenki játszhatatlan címet kapott.

Én már azt sem értettem, hogy a játék hivatalos szerverének leállítása előtt, de már a Steam oldal törlése után hogy lehetett több száz dollárért eladni azokat a kulcsokat és fiókokat, ahol még elérhető a játék. Ki akart ezzel még játszani? Továbbra is ezt kérdezem, amikor úgy tűnik, hogy egyesek

offline verzióban akarják megmenteni a címet.

Offline The Day Before?

Ahogy arról a GameRant beszámolt, egy játékos jelenleg egy The Day Before crack-en dolgozik, aminek célja, hogy a játékosok offline is megtapasztalhassák a „rendkívüli élményt”. Igen, meglepő módon a The Day Before hivatalos leállítása után néhányan még mindig szeretnének játszani a játékkal.

Luci0 a Twitteren megosztott egy work-in-progress képet, ami egy olyan crack fejlesztésére utal, ami lehetővé tenné, hogy offline próbáljuk ki a játékot, a szerverek leállása után is. A nem hivatalos verziónak persze nincs megjelenési dátuma, de úgy tűnik, igény az lesz rá.

Nem teljesen világos, hogy ki akarna játszani egy ilyen játékkal, de az biztos, hogy egyesek akár több száz dollárt is adnak érte, miután ilyen nagy botrány alakult ki körülötte. Valószínűleg azért, hogy saját tapasztalatuk legyen róla. A fejlesztő Fntastic közben elkezdett törölni mindent a netről, ami a játékra utal. A The Day Before Discord csatornáit bezárták, a YouTube tartalmakat eltávolították, sőt a stúdió vezetője is törölte magát a Twitterről. A stúdió végül bejelentette, hogy bezár, a kiadó pedig bejelentette, hogy a TDB szerverei 2024. január 22-én leállnak.

A botrány ellenére a nem hivatalos offline verzió váratlan fejlesztése azt bizonyítja, hogy a játékosok még mindig kíváncsiak rá.

Ezt láttad már?

A kedvenced rajta van? – Ezek voltak a legkelendőbb játékok a Steamen 2023-ban

×