A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy milyen ingyen játékokkal bővül a PlayStation Plus szolgáltatás kínálata 2024. januárjában.

2023.12.28. – A Sony végre hivatalosan is bejelentette a 2024-es év első ingyenes PlayStation Plus játékait, amik január 2-án, kedden lesznek elérhetőek az előfizetéses szolgáltásban. Ugye a PlayStation Plus előfizetőknek minden hónapban új adag ingyenes játékkal kedveskednek. Ezek minden PS Plus előfizető számára elérhetőek, függetlenül attól, hogy a PS Plus Essential, PS Plus Extra vagy PS Plus Premium szolgáltatásra fizettek elő.

Az új ingyenes PS Plus játékok mindig a hónap első keddjén válnak elérhetővé, a leleplezésre pedig általában – bár nem mindig – az előző hónap utolsó szerdáján kerül sor. Pontosan ez történt most is.

A PlayStation Plus januái ingyen játékai:

2024. január 2-tól tehát a PlayStation Plus tagok behúzhatják ingyen A Plague Tale: Requiem, az Evil West és a Nobody Saves the World című játékokat. A PS Plus Extra és Premium játékokkal ellentétben ezek a címek korlátlan ideig elérhetőek maradnak az előfizetők számára. Ami azt illeti, nem rossz játékok ezek, mindhárom elég magasra teszi a lécet.

A Plague Tale: Requiem egy díjnyertes akció-kaland, remek lopakodós játék, ami ráadásul nagyon jó történetet is kapott. A játék a Plague Tale: Innocence méltó folytatása, amit megéri kipróbálni, ha ismered az előzményt. Akik kicsit más műfajt részesítenek előnyben, ők megkapják a Evil Westet, egy TPP lövöldözős játékot, amiben egy vadnyugati vámpírvadász szervezet áll a középpontban. A játék némileg vegyes kritikákat kapott, amikor 2022-ben megjelent, mégis gyakran emlegetik az év egyik legalulértékeltebb játékaként. A Nobody Saves the World eközben egy kooperatív dungeon crawler, amiben a játékosok mindenféle karakterré és lénnyé változhatnak, és egyedi képességeiket felhasználva járhatják be a vidéket és harcolhatnak ellenséggel.

Nincs vége

Az ingyenes játékokon felül a PlayStation Plus előfizetők egy bónusz ingyenes tartalomra is számíthatnak 2024 januárjában. Az egyébként ingyenesen játszható Warframe-hez be lehet majd húzni a Syrinx Collectiont, ami egyvereket, páncélokat ad az alapjátékhoz.

Ezt láttad már?

Vigyázz: kialvatlan alkesszé tehet az AI, és ez csak a kollégáidnak jó

×