A Sex Stranding című játékban is futárként kell tevékenykednünk, a szolgáltatás azonban teljesen más. Paródia és pornójáték egyben.

Németh Dávid

2023. 04. 21. – Bizony, jól olvasod, néhány hónapja elkészült Hideo Kojima játékának nem kicsit túlfűtött változata, a Sex Stranding, amiben nem a futárkodás a hősnőnk legfontosabb feladata, aki…. nos, mindent bevet az elégedett ügyfélért.

Persze a legtöbb rajongó már inkább a Dearth Stranding 2-t várja, a közelgő folytatásról a 2022-es The Game Awards során derült fény. Már az előzetes is elég bizarr, sőt azóta Kojima elárulta, hogy a játék nem az első közvetlen folytatása lesz. Sőt, reméli, hogy azok számára is érdekes lesz, akik nem játszottak az első játékkal. A Death Strandinget persze lehet utálni vagy szeretni, nem mindenkinek való játék, de arra azért legmerészebb álmunkban sem gondoltunk volna, amit az Octo Games csapata elkövetett.

„Merjetek intim kapcsolatokat ápolni a Sex Standingben, egy izgató eszkalációban, amely a felnőttjátékok határait feszegeti. Egy elpusztult világban egy szexfutár leszel, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy helyreállítsa és ápolja a kapcsolatokat az elzárt települések között” – olvasható a leírásban.

A játékban tehát szexfutárkoni kell (jobb helyeken ezt eszkortnak hívjuk), de nyilván lehet lövöldözni, harcolni, és ne lepődj meg, de még skillek is akadnak benne (szexskillek). De így nagyjából ennyi is a játék, ami egy péntek esti elmebajos lazításnak éppen elég, de ha hosszútávú kapcsolatra vágysz, akkor inkább az igazi Stranding-játékot töltsd be.

Szóval ez egy pillanatkép a Sex Strandingből

Ezt láttad már?

6 fejlesztőzseni, akiket úgy rúgtak ki a kiadók, mint macskát sza*ni

×