A GTA VI rajongók annyira várják a játékot, hogy petíciót hoztak létre, hogy mielőbb játszhassanak. Azt hiszem, ezt mindegy hányan írják alá.

2023.12.22. – Az emberek nagyon viccesek. Néha annyira viccesek, hogy a poénokból olykor valóság lesz. Valami ilyesmi történhetett akkor, amikor GTA rajongók egy csoportja úgy döntött, vicces petíciót indít annak érdekében, hogy sokkal korábban játszhassanak a következő GTA játékkal. Vagyis egy évvel korábban, mint ahogy hivatalosan megjelenik.

Tagadhatatlan, hogy a GTA 6 a világ legjobban várt játéka és amikor 2025-ben megjelenik, valószínűleg nem nagyon lesz vetélytársa. A GTA VI első előzetese igen komoly rekordot ért el, a játékkal kapcsolat hype pedig óriási. Szóval egyesek, akik nagyon várják a játékot, petíciót indítottak,

hogy maradjon ki a 2024-es ÉV, ÉS AKKOR ELŐBB JÁTSZHATNAK!

Miii?

Vagyis értitek, petíció indult, hogy maradjon ki a világtörténelemből egész 2024, mert akkor két hét múlva rögtön 2025 lesz, és akkor korábban jelenik meg a GTA VI. Oké, adok pár percet feldolgozni.

Sikerült? Oké! Akkor menjünk tovább azzal, hogy a petíciót egy Reddit bejegyzés alapján már több mint 20 ezren írtál alá, ők mind egyetértenek azzal, hogy ki kéne hagyni a 2024-es évet. Ők nem akarnak több évet várni a GTA VI-ra, a fejlesztők meg ugye oldják meg. Vagyok annyira naiv, hogy azt mondjam, ez csupán egy poén, amit mindenki értékel annyira, hogy aláírja. A Redditen a dolog igen nagy téma lett, és persze megy vele a poénkodás.

Petition to skip 2024
byu/jiar300 inGTA6

Vélemények

„Őszintén szólva van egy olyan érzésem, hogy a 2024 szar lesz. Olyan, mint egy ciklus, ami körülbelül 2008-ig nyúlik vissza” – írta egy kommentelő. Persze van olyan GTA fan is, aki úgy gondolja, hogy egy éves kihagyás nem lesz elég, hiszen a játék megjelenése tovább csúszhat. Szóval igazából 2025-öt is ki kéne hagyni.

„A Rockstar híres arról, hogy késlelteti a játékait” – írta. Mások azonban egészen másképp vélekednek a várakozásról. Szerintük a GTA 6 előtti időszak izgalmas lesz, és megéri majd várni a játékra. Biztos vagyok benne, hogy a fenti petíció csak egy vicc, és sok hasonlóval találkozunk majd. Reméljük, hogy számotokra is izgalmas lesz a várakozás a GTA VI megjelenéséig. Kellemes ünnepeket!

Ezt láttad már?

Így nyerhetsz egyedi Rebel Moon – Xbox Series X konzolt a Microsofttól

×