A közösség jelentős része úgy gondolja, hogy a Counter-Strike 2 az elmúlt időszakban rosszabb állapotba került, mint amilyen a béta teszt alatt volt.

2023.12.21. – A Valve 2023 szeptemberének végén úgy döntött, hogy a fél év tesztelési periódus után lecseréli a CS:GO-t. Sokak szerint ez nem volt megfelelő lépés, hiszen messze nem volt és még manapság sincs a játék kész állapotban. A Valve mérnökei ezt jól tudják, tudatosan döntöttek így. A rengeteg visszajelzésnek köszönhetően jóval gyorsabban és hatékonyabban tudnak reagálni a problémákra, bugokra, mint azt korábban megtehették volna. Ez azonban azt is magával hozza, hogy az immáron kikerülhetetlen Counter-Strike 2 kliens bizony még sokáig tartogathat magában hibákat.

Az elmúlt hetekben a csalók száma brutálisan megnőtt, ez lehet talán a legnagyobb probléma. Ám úgy tűnik, hogy messze van még a végleges állapot. Nemrégiben két olyan Counter-Strike 2 hibát is felfedeztek a játékosok, mely kihatással jelent meccsek végeredményeire. Az egyik az in-game voice chatet érinti, míg a másikat a gránátokkal hozhatjuk összefüggésbe. A Valve fejlesztői december 21-ig egyiket sem javították, azaz könnyen lehet, hogy éles meccsben is találkozhatsz velük.

Végtelen gránátozás és egy kis hallgatózás? Ezek a Counter-Strike 2 legújabb hibái.

Végtelen gránátok

Ez lehet a fontosabb és komolyabb hiba is, hiszen MM / Premier meccseken is reprodukálható. A Spawnból gyakorlatilag végtelen mennyiségű gránátot kidobhatnak a játékosok, melynek köszönhetően a körök sorsa is eldőlhet. Gyakorlatilag az egész pálya lefedhető jól dobott füstökkel, mely hatalmas előnnyel ruházza fel a terrorista játékosokat a fenti videóban.

Egy kis hallgatózás

Azt is felfedezték a játékosok, hogy a körök elején gyakorlatilag kihallgatják az ellenfél játékosait, ha a csapatválasztó képernyőt vizsgálják. Erre leginkább FaceIT-en és közösségi szervereken van lehetőség, sima Premier, MM meccseknél papíron nem tudják kihasználni ezt a hibát a játékosok. Remélhetőleg mindkét hibát javítja a Valve a karácsonyi időszak előtt, a gránátokkal összefüggő bugot mindenképp illene, hiszen hamar tönkreteheti a Counter-Strike 2 mérkőzéseket.

Update 2023.12.22 14:00: A Valve javította a gránátokkal összefüggő hibát. 

Ez most a Counter-Strike 2 játékosok kedvenc pályája

×