A PlayStation felhasználók már december 20-tól élvezhetik a Call of Duty fejlesztők ajándékát, december 21-től a többiek is becsatlakoznak.

2023.12.21. – A Modern Warfare III és Warzone első közös szezonja december hatodikán vette kezdetét. Az első hetekben az ismerkedésé volt a terep, a játékmódok terén sem voltak hatalmas változtatások. December 19-én azonban elstartolt a Call of Duty karácsonyi eseménye, mely több móddal és rengeteg küldetéssel ajándékozta meg a játékosokat. A karácsonyi időszakban többen ülnek a gép vagy épp a konzol elé, így nem is kérdéses, hogy a Warzone-ra is több idő juthat majd. Remek kérdés volt, hogy a fejlesztők készülnek-e valami extrával.

A Modern Warfare III és a Warzone dupla XP eventjeit mindenki szereti, hiszen ekkor igazán megérheti játszani. A legjobb eshetőség az, amikor mindhárom XP duplázásra kerül, hiszen a Battle Pass és a fegyverek szintezése sem okoz így problémát. Mindezt megfűszerezve az új kihívásokkal, küldetésekkel szinte extra erőfeszítés nélkül kimaxolható a Battle Pass, vagy szintezhető az éppen aktuális kedvenc fegyver. Szerencsére a karácsonyi időszakba sem ezeket nélkülöznünk, a fejlesztők máris bejelentették a következő dupla XP napokat.

December 21-től indul is a Call of Duty dupla XP!

A PlayStation rajongók december 20-ától élvezhetik a dupla XP-t. A PC-s és Xbox játékosoknak december 21-én élesedett az extra szorzó, magyar idő szerint 19:00 órakor. Az első jelek alapján úgy tűnt, hogy csak a „sima” XP-re került szorzó, ám szerencsére végül mindhárom XP szint duplázásra került. Egy azonban biztos, egészen december 28-ig lehet élvezni a dupla pontszámokat, igazán megérheti néhány meccsbe beugrani az ünnepi időszakban is.

Így oldhatod fel a Call of Duty ünnepi jutalmait – Íme az ÖSSZES küldetés

×