A Call of Duty 2025 a Modern Warfare 3 ellentmondásos megjelenése miatt állítólag teljesen más irányt vesz, tanulni akarnak a hibákból.

2023.12.21. – Annak ellenére, hogy sokan megvették, egyértelmű volt, hogy a játékosoknak komoly gondjai voltak a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenésével. Úgy tűnik azonban, hogy 2025-re a hibákat nem szeretné újra elkövetni az Activision, főleg mivel már a Microsoft tulajdonában van. Ami a Modern Warfare 3-mat illeti, a legújabb játék tartalmazott egy elég gyenge és rövid kampányt, újradolgozott multiplayer pályákat, néhány új fegyvert, és minden mást, amit áthozott az MW2-ből. Sokan éppen ezért nem értettek egyet azzal, hogy az eredetileg DLC-nek készült játék miért kerül mégis 70 euróba.

Call of Duty 2025 hírek

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy arról lehet hallani, hogy a 2025-ben megjelenő CoD a Black Ops 2 folytatása lesz. Szivárgások azt is állították, hogy az összes 2012-es pálya benne lesz, hasonlóan ahhoz, ahogy a Modern Warfare (2019) áthozott mindent a korábbi játékokból. Ezzel persze nincs is semmi baj, a dolog viszont addig fajult, hogy sokak szerint a Modern Warfare 3 esetében ez már sok. Ennek csupán DLC-nek kellett volna lennie. Ezzel kapcsolatban ráadásul annyi negatív visszhang érkezett, hogy úgy tűnik, az Activision teljesen új tervekkel állt elő a 2025-ös CoD megjelenésre.

Pletyka

Az Insider Gaming értesülései szerint a CoD 2025 felújított Black Ops 2 pályák és teljesen új pályák keveréke lesz. A lap egyik forrása szerint ez közvetlen válasz a Modern Warfare 3 pályáival kapcsolatos kritikákra. A játék a Black Ops 2 folytatása lesz, 2030-ban játszódik majd, öt évvel a Black Ops 2 eredeti kampányának eseményei után. A 2018-as Black Ops 4 óta ez lesz az első Call of Duty játék, ami a jövőben játszódik.

A Treyarch állítólag jelenleg a CoD 2024-et fejleszti, ami a pletykák szerint szintén egy Black Ops cím lesz, de az Öbölháború idején, az 1990-es évek elején játszódik. Azt nem tudni, hogy a Treyarch fejleszti-e majd a CoD 2025-öt is, vagy a Sledgehammer veszi át ezt a feladatot. Az Infinity Ward soha nem fejlesztett Black Ops címet, és valószínűleg keményen dolgozik a saját Call of Duty játékán.

Elképzelhető, hogy a Call of Duty 2025 visszatérésével újra megjelenik majd a sorozat „jetpack” mozgásrendszere, amivel a levegőben repülhetünk. A Call of Duty játékokban 2014 és 2016 között szerepelt ez a mechanika, amíg a sorozat vissza nem tért a hagyományos mozgáshoz. Persze mindez egyelőre csak pletyka, egyelőre nem lehet tudni, hogy mit is hoz majd 2025 a Call of Duty rajongók számára. Az viszont biztos, hogy ha nem csak korábbi játékok tartalmait hozzák vissza, már plusz pont. Bár ez alap kéne legyen, nem?!

Ezt láttad már?

Ennél a 15 zseniális játéknál nem volt jobb egyjátékos élmény 2023-ban

 

×