A Samsung januárban mutathatja be legújabb szériáját. Nemrégiben igazán konkrét szivárgások is napvilágra kerültek a telefonokról.

2023.12.18. – Az Apple 2023 szeptemberében mutatta be a legújabb szériáját. A Samsung ilyenkor mindig lépéselőnyben van, hiszen ők január-február környékén szokták leleplezni a készülékeiket. Az elmúlt években februárban tartották ezeket a konferenciákat, ám a legfrissebb pletykák alapján idén januárra készülhet a rajongók. Az nem is kérdéses már, hogy a Samsung Galaxy S24 széria három tagja debütál 2024 elején. Az azonban idáig teljesen ismeretlen volt, hogy milyen konfigurációban, felépítésben érkezhetnek majd ezek a telefonok.

Voltak korábban is már pletykák, ám ezeket semmilyen adattal, netán képpel nem támasztották alá a leakerek. Az esetek nagy részében valószínűleg ezek is valós információk, manapság már ritkán hibáznak a szivárogtatók. A készülékek jelentős része a Snapdragon 8 Gen 3 processzorát kaphatja meg, ám néhány régióban az Exynos chipeket sem zárhatjuk ki. A 120 Hz-es OLED kijelző mindegyik változatban kötelező elem lesz. Az is biztosra vehető, hogy az Ultra széria a kamerás képességekben szorongathatja majd meg a másik két modellt, természetesen kellemes felárért cserébe.

Ezekre a konfigurációkra érdemes készülni a Samsung Galaxy S24-es szériájában

A fenti képek nagy eséllyel egy szolgáltató vagy webes áruház belső rendszeréből származhatnak, ott használnak hasonló elnevezéseket. Szerencsére könnyen értelmezhetőek ezek a bejegyzések, így az alábbi konfigurációkra érdemes majd számítani, ha valósak a képek:

  • Az S24 modellek 8 GB memóriával érkeznek, 128 és 256 GB belső tárhellyel
  • Az S24 Plus modellek 12 GB memóriával érkeznek, 256 és 512 GB belső tárhellyel
  • Az S24 Ultra modellek 12 GB memóriával érkeznek, 256, 512 GB és 1 TB belső tárhellyel

Ez egybevág a korábbi pletykákkal, mely az 1 TB-os változat érkezését és a 12 GB maximális RAM tényét vetítették elé. A 16 GB-os példányokra egy évet még legalább várni kell, az S23-nál bevált recepten nem változtatott az óriáscég. A hivatalos bejelentésig természetesen érdemes súlyának megfelelően kezelni ezeket a híreket, nehogy csalódás legyen a vége. Szerencsére a hivatalos bemutatót január 17-ére várhatják a Samsung rajongók, január végétől pedig a forgalmazás is megindulhat.

Forrás: PCFórum

Jöhet az előfizetés is? Van rá esély:

Előfizetéses lehet az új Samsung Galaxy S24 széria – Ezért kell fizetni

×