A Call of Duty: Warzone december 6-án egy újabb korszakba lépett át. Ez nem jelenti azt, hogy egy kicsit ne lehetne nosztalgiázni.

2023.12.17. – A Warzone és Modern Warfare III integráció alig néhány napja, december 6-án történt meg. A felhasználók régóta ki voltak éhezve erre, hiszen novemberben nem sok tartalmat kapott a battle royale mód. Az első hetek azonban egyértelműen a felfedezésről szólnak. Meg kell ismerkedni az új pályával, a friss mechanikákkal és természetesen a frissen integrált fegyverekkel. Ahogy azt sejteni lehetett, a játékosok egyből a Modern Warfare III fegyverekre vetették rá magukat. Ebben a fejlesztők keze is benne van, hiszen tudatosan terelgetik a felhasználókat az újdonsült játékszerek felé.

Előfordul, hogy a küldetések követelik meg az új fegyvereket, hol pedig az egyszerű sebzésértékek döntenek arról, hogy miért is nem érdemes a régebbi fegyverek közül válogatni. Kivételek persze akadnak, a Fennec 45 például az új metában is előkelő helyet foglalhat el. Az esetek nagy részében azonban Modern Warfare III fegyverekkel találjuk szembe magunkat a Warzone három pályáján. Úgy tűnik, hogy a Battle Pass három újdonsága is ezt erősíti, az egyik fegyver különösen erős lehet.

Visszatért Verdansk egyik nagy sztárja a Warzone-ba

A RAM-7 név a régi rókák számára ismerős lehet. Az eredeti Warzone játékban is találkozhattunk vele, míg az új érában a december 6-án megérkezett Season 1 Battle Pass hozta el. A feloldásához a Battle Pass szintek teljesítésével és a megfelelő szektor feloldásával juthatunk el, többen már meg is tették. Úgy tűnik, hogy ők járhattak jól, hiszen igazán ütős választás lehet a RAM-7.

Ezúttal Swagg, a veterán tartalomgyártó siet a segítségünkre. Ő bizony már évek óta hasznos tanácsokkal látja el a játékosokat, ezúttal sincs ez másképp. A fenti videójában nem csak bemutatta a RAM-7 elképesztő erejét, de a kötelező ajánlás sem maradhatott el. Ha sikerült feloldani a fegyvert, akkor az alábbi Warzone kiegészítőket érdemes felszerelni rá:

  • Muzzle: Purifier Muzzle Break
  • Barrel: Cronen Headwind Long Barrel
  • Stock: HVS 3.4 Pad
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Magazine: 60 Round Drum

A fegyver leginkább Sniper support szerepet tölthet be, közepes távolságokon hatékony csak igazán. Van olyan pisztoly, amire már nem érdemes építeni:

Annyira OP volt az egyik Warzone pisztoly, hogy azonnal nerfelni kellett

×