Elképesztő győzelmeket produkál a BLAST Premier World Final 2023-on az a MOUZ, melynek tagjai közt egy magyar játékos is ott harcol a világbajnoki címért.

2023.12.15. – December közepén igen csak érdemes a magyar Counter-Strike rajongóknak az Unibet Magyarország Twitch csatornájára szegezni a figyelmüket, hiszen a BLAST Premier World Final 2023 közvetítése során egy magyar játékosnak is szurkolhatunk. A MOUZ, melynek tagja Torzsás „torzsi” Ádám is, nagyon szépen menetelt a meccsek során, december 15-én pedig be is lőtték magukat az elődöntőbe. Ez pedig azt jelenti, hogy december 17-én, amikor a nagydöntő győztesét világbajnokká koronázzák,

akár egy magyar játékos is ott állhat a dobogón.

BLAST Premier világbajnoki döntő

A BLAST Premier World Final 2023 december közepén, 13-án kezdődött és december 17-én ér véget. Bár a verseny Abu Dhabiban zajlik, élőben nézheted az összes mérkőzést az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, természetesen magyar kommentárral.

A tornán nem kevesebb, mint a nyolc legjobb Counter-Strike 2 csapat mérkőzik meg, a Counter-Strike 2 (CS2) jelenlegi versenyszezonjának utolsó versenyén. Köztük ott van a MOUZ is, melynek tagja Torzsás „torzsi” Ádám, aki 2022 óta erősíti a csapatot.

BLAST Premier World Final 2023 formátum és menetrend

A BLAST Premier World Final 2023 két fázisban került megrendezésre: zajlott egy csoportkör és rájátszás. A csoportkörben a nyolc résztvevő csapatot két, egyenként négycsapatos csoportba osztották. A csoportkör mérkőzéseit dupla kieséses, BO3 mérkőzéses formában játszották. Mindkét csoportból az első három helyezett csapat jutott a rájátszásba. A csoportkör győztesei az elődöntőbe jutottak, míg a második és harmadik helyezett csapatok a negyeddöntőbe. A BLAST Premier World Final 2023 rájátszása a legjobb három közé jutásért zajlik, kieséses rendszerben.

A MOUZ bejutott az elődöntőbe

Nem sokkal azután, hogy december 15-én a Cloud9 csapatávbal nézett szembe, lenyűgöző módon 2-0-ra verte ellenfelét a MOUZ. Amilyen szinten dominálták az ellenfelüket, nagyon reméljük, hogy az elődöntőben is remekelnek majd. December 16-án, szombaton ellenfelük a FaZe lesz, szóval fel kell kötni a gatyát.

Az biztos, hogy nagy szüksége lesz a MOUZ csapatának és torzsinak a szurkolásra, szóval ne hagyjátok ki a hétvégi meccseket. December 16-án a MOUZ és a FaZe Clan a tervek szerint délután 16 órakor csap össze (magyar idő szerint).

Nyereményalap

A BLAST Premier World Final 2023 teljes nyereményalapja 1 000 000 dollár, a győztes 500.000 dollár pénzdíjat kap, míg a második helyezett 250.000 dollárt. Szurkoljunk tehát együtt a legjobb csapatoknak, különösen torzsinak!

A BLAST Premier World Final 2023 élő közvetítése magyar nyelven nézhető az Unibet Magyarországon Twitch csatornáján.

Ezt láttad?

Ennél a 10 szégyentelen játéknál nem találtunk rosszabbat 2023-ban

×