Már a kanyarban van a Tekken 8 megjelenése. Ezt pedig most a Bandai Namco azzal erősíti meg, hogy élesít egy demót hozzá!

2023.12.13. – A verekedős játékok szerelmesei idén rendesen el voltak kényeztetve. 2023-ban jelent meg ugyanis a Street Fighter 6, a Mortal Kombat 1, na meg a UFC 5 is. Ezek közül a Street Fighter varázsolta el leginkább a játékosokat, a Capcom püfföldéjét választották ugyanis az év legjobb verekedős címének a The Game Awards gálán. Viszont még ezzel nincsen vége az évnek! Lehetséges, hogy lemaradt az idei toplistáról, de még hátra van egy nagyágyú megjelenése. Jövő év elején érkezik a Tekken 8, ami így pozícionálva már előre jó esélyese a 2024-es Az év verekedős játéka címnek. A Bandai Namco sikersorozatának következő epizódja január 26-án kerül ki a boltok polcaira.

tekken

Elvárás van, azonban túl sok tapasztalat még nincsen a játék kapcsán. Kaptunk egy halom előzetest már, amik alapján zseniálisnak tűnik a játékmenet, de mind tudjuk, hogy az előzetesek csalókák tudnak lenni.

Épp ezért olyan hatalmas hír, hogy hamarosan ingyen kipróbálhatjuk a Tekken 8-at!

A Bandai Namco bejelentette, hogy december 14-én élesítik a Tekken 8 ingyenes tesztidőszakát. A szóban forgó demó a PlayStation 5-ös verziót érinti csak. A PC-s és xboxos felhasználóknak kicsit többet kell erre várniuk. Számukra a demó december 21-én, egy héttel később élesedik majd.

 

Ráadásul maga a demó is tartalomdús lesz, hiszen több játékmódot is kipróbálhatunk majd. Többek között a sztori első fejezetét is végigküzdhetjük. A The Dark Awakens mellett pedig Local Versust is játszhatunk majd, vagyis egyből kihívhatjuk barátainkat egy küzdelemre.

A játékban egyébként összesen 32 játszható karakter kapott helyet. Köztük olyan új arcokkal, mint Reina, vagy Victor Chevalier. Persze lesznek legendás visszatérők is, ilyen lesz például Jun Kazama, Jin édesanyja.

Azt sajnos nem tudni, hogy a demó hány karaktert tartalmaz majd. Arra azért lehet számítani, hogy 2-3 karakternél nem kapunk majd többet, elvégre akkor mi értelme lenne megvásárolnunk a játékot jövő januárban… Azok, akik már kipróbálhatták a játékot, jó véleménnyel vannak róla, így ha szeretsz virtuálisan verekedni, érdemes lesz ráfeküdni a Tekken 8 próbaidőszakára.

Ezt olvastad már?

Szép-szép, de miért szeretjük annyira az RGB-t? Itt a magyarázat

×