A Call of Duty: Modern Warfare 3 ezen a héten megnyitja kapuit azok előtt is, akik úgy döntöttek, hogy nem veszik meg a játékot.

2023.12.13. – Nagyon jó hírrel szolgálhatunk azok számára, akik idén úgy döntöttek, hogy inkább kihagyják a Call of Duty megjelenést. Igen, tudjuk, hogy a játékosok egy része szerint abszolút nem éri meg a Modern Warfare 3, főleg a nagyon rövid kampány és a kevés friss tartalom miatt. Igen ám, de közben megérkezett a Season 1, tele finomságokkal. Ha tehát nincs meg, de mégis kipróbálnád, hogy mit tud a Call of Duty Modern Warfare 3, akkor itt a lehetőség: tedd szabaddá a hétvégédet!

A Call of Duty: Modern Warfare 3 multi december 14. és december 18. között ingyenesen játszható lesz.

Ingyenes hétvége

Igen, ez pontosan azt jelenti, aminek hangzik. Lesz egy időszak, amikor ingyen lehet játszani a játékkal, de nem marad meg. A jó hír ebben az, hogy ezzel a Season 1 összes újdonsága szintén kipróbálható lesz, beleértve az új játékmódokat, pályákat és a zombis csapatást is. Ami azt illeti, a lehetőség elég hosszú hétvégét jelent, ugyanis már december 14-én, csütörtökön elindul, és egészen december 18-ig, hétfőig tart. Magyar idő szerint december 14-én este 19 órától játszhatunk, december 18, este 19 óráig.

Ez idő alatt mindenki korlátlan hozzáférést kap a Modern Warfare 3 multiplayer birodalmához, kivéve persze a kampányt. Az Activision arra bátorít mindenkit, hogy hívjon meg minél több játékost ezen a hétvégén, hogy saját tapasztalatuk legyen a játékról.

Amit a Call of Duty Modern Warfare 3 ingyenes időszak tartalmaz.

  • 6v6 Core pályák: Terminal, Rust, Highrise, Shipment, Afghan, Meat.
  • Ground War pályák: Popov Power, Orlov Military Base, Levin Resort.
  • Core Játékmódok: Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Ground War, War.
  • Játékmódok: Rustment 24/7 (Shipment and Rust), War Mode, 6v6 Moshpit (featuring Highrise, Meat, Afghan, Terminal), Ground War, Modern Warfare Zombies.

Ezt láttad amúgy?

Ilyen volt a 2023-as éved PS-en és Xboxon – már elérhető az összesítés

×