Az Epic idén szakít a hagyományokkal és alaposan megreformálja az ünnepi ingyen játékosztást – amit ezúttal egy különösen értékes, 21.000 forintos játékkal indít.

Bódi Dániel

2023.12.13. – Bár a tény ismeretében, miszerint az Epic Games Store nem különösen nyereséges, annyira nem lehet túlságosan meglepő, ámbár a játékosok számára minden bizonnyal csalódást keltő, hogy idén némileg megváltozik a korábbi években megszokott ünnepi játékosztás.

Ez persze nem jelenti azt, hogy teljesen ajándékok nélkül hagynak minket, csupán nem naponta, hanem pár naponta téphetjük le a virtuális dobozok csomagolását. Az első ajándékot ma, azaz december 13-án kaptuk, a következőt pedig egy hét múlva adhatjuk az epices játéktárunkhoz, de hogy még mennyi lesz hátra pontosan, azt Tim Sweeney-éken túl sajnos senki sem tudhatja – bár állítólag idén 17 játékkal készülnek. Nem, mintha telhetetlenek lennénk, de azt is csak remélhetjük, hogy a következő ajcsik is hasonló minőségűek – és értékűek – lesznek, mint a mostani, mához egy hétig ugyanis nem más ajánlkozik tálcán

mint a Destiny 2: Legacy Collection, amiért alapesetben 20.990 forintot szoktak leemelni a bankszámláról.

Persze, mivel az alapjáték amúgy már ingyenes, ebben a csomagban a nagyobb kiegészítőket kapjuk ajándékul, nevezetesen a

  • Destiny 2: The Witch Queen
  • Destiny 2: Beyond Light
  • Destiny 2: Shadowkeep

triót, melyek alsó hangon is 60 órányi plusz tartalommal töltik meg az amúgy sem kicsi világot, úgy rövid sztorit. Aki viszont a átlagosnál is jobban szeretne elmélyülni az mmofps csodálatos sci-fi világában, annak a DLC-k összesen közel 100 órányi kalandozással fognak szolgálni.

Természetesen miután a profilunkhoz adtuk a Destiny 2: Legacy Collectiont, az az akció lejárta után is megtarthatja, akkor veheti elő, amikor csak akarja. A következő ajándék december 20-án délután 5 órakor válik elérhetővé – és mi nyilván meg fogjuk írni, érdemes lesz-e megnyitnod aznap az Epic launcherét.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ez a 15 videojáték volt 2023 leglátványosabb grafikai csúcsterméke

×