Nem sokkal az első előzetes megjelenése után egyre több oldal kínálja a már kész, letölthető GTA VI játékot. Természetesen ne töltsd le!

2023.12.11. – Megértem azokat, akik már gyakorlatilag tűkön ülnek, hogy mikor játszhatnak végre a GTA hatodik részével. Annak ellenére, hogy a Rockstar 2023 december elején közzétette az első előzetest, a megjelenés még nagyon messze van, így nem is igazán értjük azokat, akik bedőlnek a letöltős csalásoknak.

A helyzet az, hogy bizony az elmúlt napokban több helyen feltűnt a „teljesen bizonságos” GTA VI letöltés lehetősége, ami elvileg a teljes játékot kínálja, már most. Értitek: két évvel a megjelenés előtt. Természetesen szeretnénk mindenkit figyelmeztetni, hogy sohasem szabad ilyen programokat letölteni és telepíteni. Még akkor sem, ha egyébként azt írják rá, hogy teljesen biztonságos.

Rosszindulatú vírusokat telepítenek gyanútlan GTA VI letöltők gépére.

Sajnos bizonyára sokan már annyira várják a játékot, hogy nagyon megörülnek, amikor azt látják, hogy már most le lehet tölteni. Bár valószínűleg ott van a kétely, mégis tesznek egy próbát, már csak azért is, hogy kiderítsék, mennyire igaz. Az elmúlt napokban több közösségi oldalon is egymást figyelmeztetik a játékosok, hogy hackerek aljas módon GTA VI-nak álcázzák a vírusokat, malware programokat, kémeszközöket. Íme egy példa, hogy hogy néz ki az állítólagos GTA VI telepítés:

Malware is waving….
byu/da13371337bpf inpcmasterrace

Ne dőlj be!

Bármennyire is reményt keltő a dolog, soha ne tölts le és ne telepíts ilyen programokat, még akkor sem, ha nagyon várod az új GTA játékot.

„Aki ezt telepíti, az meg is érdemli a vírust, amit kap tőle” – írta egy kommentelő.

Utóbbi kijelentés egyébként teljesen jogos. A helyzet azonban az, hogy nagyon sokan nincsenek otthon a számítógépek világában és annak veszélyeit sem ismerik. Talán leginkább a gyerekek vannak kitéve ennek, akik számára minden ingyenes letöltés kecsegtető.

További szomorú hír, hogy ez a helyzet egyre csak rosszabb lesz. Ahogy szépen közeledik a GTA VI megjelenése, egyre több csaló is megpróbál majd visszaélni a hatalmas hype-al. Tele lesz minden GTA VI kínálattal, mindenhol kiemelve, hogy „ez az igazi”, „biztonságos”, „csak most tudod letölteni”, stb.

Emellett persze már most számtalan videó mondja magáról, hogy GTA VI gameplay, hogy az új előzetes, amiből persze szintén semmi nem igaz. Legyetek nagyon óvatosak, hiszen ma már hivatalos Rockstar posztnak kinéző képeket is lehet szerkeszteni. Nehéz időszak vár arra, aki ki akarja szűrni az igazi GTA VI tartalmakat. Legyetek óvatosak!

Ezek meg ingyenes játékok:

Ezzel a 17 remek új játékkal teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×