A Fortnite Battle Royale újabb legendás anime-karakterekkel bővül hamarosan, méghozzá ismét a Dragon Ball világából teszi ezt.

2023.12.07. – A Fortnite egyik legnagyobb ereje a kollaborációs eseményeiben rejlik. Nincs még egy olyan játék a piacon, ami képes lett volna valaha akkora médiafigyelmet generálni, mint az Epic Battle Royale-ja. Ezt pedig a hirdetők is látják, így olyan nagyszabású címek is megjelentek  már a Fortnite univerzumában, mint az Avengers, John Wick, a Stranger Things, vagy éppen Batman. A Creative mód népszerűsítésében a Nike segédkezett, de az Epic Store exkluzív Borderlands 3 is megkapta a saját eseményét. Azóta már kismilliárd egyéb kollaboráció látott napvilágot a játék világán belül. A legfrissebb Battle Passben a Family Guy Peterje, na meg bónusz skinként Solid Snake, a Metal Gear-széria hőse is helyet kapott. Vagyis a Fortnite esetén az együttműködések és nagyszabású IP-k megjelenése már evidencia. Az Epic szabályosan sportot űz abból, hogy tényleg minden megtalálható legyen a játékban, amire csak gondol az ember.

Fortnite

Az animék és mangán világa sincsen biztonságban, az is egy olyan dimenzió, ahonnan időnként átemel pár fontosabb karaktert a Fortnite fejlesztőcsapata. Játszható már Eren az Attack on Titanből, Naruto, Kakashi, de Deku a My Hero Academia főhőse is. Sőt, a világ talán egyik legismertebb animéjének, a Dragon Ballnak a főhősei is megkapták már saját Outfitjüket.

Ki a legerősebb az univerzumban?

Utóbbi kategória hamarosan két új karakterrel bővül, legalábbis erről árulkodnak a legfrissebb pletykák. Azonban most a gonoszok kerülnek előtérbe, Frieza és Cell készül a megjelenésre.

 

Ahogy az ma már megszokott, természetesen különféle variánsokat is kapnak a szóban forgó Outfitek. Mivel maguk a karakterek is több külsővel rendelkeznek a Dragon Ball világán belül, így mi a Fortnite-ban is lehetőséget kapunk arra, hogy méltó módon bújhassunk a bőrükbe. Mindkét karakter 3-3 variánssal fog rendelkezni, az egyéb kozmetikai kiegészítőik mellett.

 

Pontos árat még nem tudni, de ezek a minőségű tartalmak 1500 és 2000 V-Buck között szoktak mozogni az Item Shopban. Nagy valószínűséggel egy nagyobb Dragon Ball csomag keretein belül mindkettőhöz hozzá fogunk tudni jutni egyetlen kattintással, ezt olyan 2200 és 2500 V-Buck köré saccolnám.

Ezt olvastad már?

A legjobb belépő szintű videokártyák – Ezek alá nem érdemes adni

×