Megvan a link, ragadj rá az oldalra, vagy kérj értesítést, hogy az egész világgal egyszerre lásd a GTA VI évek óta várt, legelső trailerét.

2023.12.04. – A Rockstar Games közzétette a GTA VI bemutatkozó trailerének premier linkjét, ahol ugye magyar idő szerint december 5-én 15 órától láthatod, mivel készültek a nagy adatszivárgás óta teljes titokban a fejlesztők. Az öröm ugyanakkor nem teljes, mert

a trailer finom szólva is lehetne hosszabb, ha már ennyit vártunk rá.

A YouTube premier metaadataiból kitűnik, hogy egyelőre nem hosszú előzetesről van szó, hiszen csupán 91 másodperces a tartalom – benne feltehetőleg egy introval és egy hosszú levezetéssel, szóval az értékes rész egy perc körül lehet. Ízelítőnek persze remek, de a több milliónyi kiéhezett rajongónak már az is késő lenne, ha holnap ilyenkor nem csak egy kisvideó, hanem maga a játék jelenne meg.

Itt kattanhatsz rá az előzetesre

Amikor e sorok születnek, már jóval több mint 250 ezer lájk (és NULLA dislike), illetve 42 ezer feliratkozó van a YouTube oldalon. A kereken egy nappal a premier előtt feltett esemény várhatóan irgalmatlanul nagy számokat fog produkálni a végére, így a Rockstar reméljük, nem sunyítja el a dolgokat azzal, hogy hagyományosan csak in-engine és cinematic részleteket, valamint kisebb sztori morzsákat kapunk, hanem lesz benne legalább néhány pillanatnyi játékmenet is!

Arra mindenesetre mérget vennénk, hogy felfedik a történet helyszínét (a pletykák szerint Vice City), illetve bemutatják a központi karaktereket, akikből ezúttal várhatóan csak kettő lesz, egy nő és egy férfi. Mindez persze csak spekuláció, de kedd délután 3-nál talán már nem kell tovább várni a válaszokra. A premier egész pontosan itt lesz a YouTube-on.

A Rockstar nagyon rákészült az új játék leleplezésére:

A GTA VI trailer előtt MINDEN Insta posztot törölt a Rockstar – Mi folyik itt?

×