A Modern Warfare III átalakított Perkekkel érkezett. Remek kérdés volt, hogy a fejlesztők milyen módon és szinten integrálhatják a Warzone módba ezeket.

2023.12.03. – Az elmúlt év legnagyobb Warzone frissítését várhatjuk december 6-án. A játék szakít a Modern Warfare II-vel, immáron a 2023-as cím újdonságait kapja majd meg. Ebbe értelemszerűen beletartoznak majd az új fegyverek is, de friss pálya és temérdek fejlesztés is. Urzikstan pályája mellett a legnagyobb változások talán a mozgásokkal kapcsolatos finomhangolások lehetnek. A fejlesztők ígérete alapján sokkal dinamikusabb tűzpárbajokra és futkározásra számíthatnak majd a játékosok. Ez papíron jól hangzik, a COD Next eseményen is dicsérték a tartalomgyártók, ám a szerdai megjelenés ad csak választ arra, hogy mennyire sikeres ez.

Azt is lehetett tudni, hogy a Modern Warfare III átalakított Perk-rendszere sem ússza meg a Warzone integrálást. A 2023-as Call Of Duty bizonyos Geareket vértezett fel extra képességekkel. A kesztyűk a fegyverek viselkedésébe szólnak bele, a csizmák az Operatorok mozgását alakítják. A mellények a loadoutokkal kapcsolatos előnyöket javítják, míg a Gear névre hallgató kiegészítőkben a klasszikus Perkeket köszönthetjük. A napokban kiderült, hogy öt Perket alapértelmezetten bekapcsolnak a Warzone fejlesztői.

Ez az öt Warzone Perk már biztosan aktiválásra kerül

A december elején publikált, hivatalos Call of Duty blogbejegyzések elárulták, hogy az alábbi Perkeket automatikusan megkapják a Warzone játékosok:

  • Tac Pads
  • Commando Gloves
  • Quick-Grip Gloves
  • Climbing Boots
  • Overkill

Ezeknek köszönhetően a játékosok nem csak gyorsabban és simábban mozoghatnak, de a fegyvereket is gyorsabban cserélhetik, újratölthetnek futás közben, sőt, két Primary fegyvert is vihetnek magukkal. Ezen kívül természetesen még több Perk is a játékosok rendelkezésére áll majd, ám a fenti ötös előnyeit MINDENKI élvezheti majd. A közösség jelentős része örül ezeknek a változásoknak, hiszen a többi Perk használatával kifejezetten színes lehet majd a játék metája.

További információk az új szezonról:

MINDENT a Warzone és MW III első szezonjáról – RIP DMZ

×