Az Apple után a Google is kiosztotta a díjakat. A legjobb Android alkalmazások között van néhány meglepetés is, de átfedésekre is számíthatunk.

2023.12.03. – Az Apple néhány napja összegyűjtötte a legjobb alkalmazásokat. Az App Store felületein elérhető applikációk több kategóriában is megküzdöttek egymással. Egyrészt a játékokat különvették, másrészt pedig az egyes, cég által árult eszközök alapján is csoportosítottak. Ennek eredményeképp dedikált díjat kapott a legjobb iPhone játék mellett például a legjobb AppleTV alkalmazás is. Így valóban igazságos küzdelemnek lehettek szemtanúi az almás kütyük rajongói. Gyaníthattuk, hogy nem sokat kell várni az Android alkalmazásokat rangsoroló bejegyzésekre sem.

A Google az elmúlt napokban szintén kihirdette a saját házi versenyének végeredményét. Az Android szintén egy multiplatform operációs rendszer, a Play Store-t megtalálhatjuk a telefonok mellett órákon, tévéken, tableteken, de akár még egyszerű számítógépeken is. Ennek megfelelően itt sem elégedettek meg 1-2 kategóriával a Google mérnökei.

Ezek voltak 2023 legjobb alkalmazásai Android platformon

A legjobb alkalmazásért járó díjat a Learn Visually viheti haza. A segítségével gyakorlatilag az élet minden területéről begyűjthetünk értékes tudást. Legyen szó történelemről vagy épp pszichológiáról, az alkalmazás biztos nem hagy minket cserben.

A legjobb, több eszközön is használható alkalmazást díját pedig a Spotify nyerhette el. Legyen szó telefonról, tabletről vagy épp tévéről, az alkalmazás minden eszközön készen áll arra, hogy a kedvenc zenéinket megszólaltassa. Sőt, manapság már a listákat akár le is tölthetjük, így felesleges forgalmat sem generál a használata.

További díjak:

Jól látható, hogy a Honkai: Star Rail hatalmasat menetelt mind az Apple, mind pedig a Google operációs rendszerén. Ahogy bizony az AI alkalmazások létjogosultságát sem kérdőjelezhetjük meg, 2024-ben az a kategória erősödhet igazán nagyot.

Az Apple elárulta: ezek voltak 2023 legjobb iPhone alkalmazásai és játékai

 

×