Közel 12 ezer forintnyi összeget kell otthagynunk érte, ám igazán tartalmas csomagot kapunk az új Call of Duty éra első szezonjában.

2023.12.03. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői a Season 3-at megelőzően bejelentették, hogy megszüntetik az addig Battle Pass Bundle néven hívott csomagot. Az újdonság a BlackCell nevet kapta. A legfontosabb eltérés az, hogy csak és kizárólag valódi pénzért lehet megvásárolni, többé nem opció a CP-s fizetés. A játékosok egy része elítélte a kiadót, míg mások reménykedtek, hogy ennek köszönhetően valóban prémium skineket kaphatnak. A Season 5 felhozatala kifejezetten kellemes volt, a Season 6 sem volt rossz. Most azonban az új érát kell elstartoltatni az első közös Warzone és Modern Warfare III csomaggal.

Call of Duty Battle Pass

Call of Duty Battle Pass

A fejlesztők néhány információt elárultak azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk. Azt tudni lehetett, hogy a fő skin egy Abolisher nevet viselő átdolgozás lesz. Különleges effektet kap az Operator, ám a szokásos arany és piros színektől ezúttal sem távolodtak el a Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III designerei. Ezúttal ránézésre sem kell félni a Pay-2-Win állapottól. Egyrészt a skin sem indokolja, másrészt pedig a Gaia „Groot” skinnel kapcsolatos panaszok biztos megtették a hatásukat.

Tartalmas a legújabb Call of Duty Blackcell csomag

Az alábbi kozmetikai tárgyakra biztosan számíthatunk már:

  • Season 1 Battle Pass belépő, 20 Tier Skip lehetőséggel, mely PlayStation esetében 25-re duzzad. A Vault előrendelők így 50/55 Tier Skipben részesülnek. A Battle Passból továbbra is kifarmolható a 1400 CP.
  • Azonnali 1,100 COD pont.
  • Egy új BlackCell Operator, Abolisher.
  • Azonnal elérhetővé a vásárlók számára a Battle Pass BlackCell exkluzív szektora.
  • Ennek köszönhetően további Battle Pass ajándékokat farmolhatnak ki a vásárlók: 10 alternatív Operator skin, 6 Blueprint, Man o War Tracer Blueprint
  • Azon játékosok, akik a Battle Pass megvásárlása után veszik meg a BlackCell csomagot, 1100 CP-s visszatérítésbe részesülnek.

A csomag a szokásos 30 eurós áron érhető majd el szerda estétől.

Ezek a Dűne skinek érkeznek a Modern Warfare 3-ba napokon belül

×