Az Epic Games ismét ingyenessé tesz két játékot, amiben a sodró akcióé a főszerep. Te melyiket fogadod el díjmentesen és örökre?

2023.12.01. – Most már elég biztosnak tűnik, hogy a nem a legfényesebben muzsikáló Epic Games Store legalább ennek az évnek a végéig megtartja jó szokását, hogy minden héten kapsz 1-2 ingyenes címet. Az akcióba bevont játékok persze csak hét napon át tölthetők le egyetlen fitying elköltése nélkül, viszont utána örökre megtarthatók. A jövő héten induló új kampányban az alábbi kettőre csaphatsz majd le!

Forrás: Omeda Studios

GigaBash

Ez az egyedi kampányban és multiplayer formában is játszható harci játék legendás démonok, szörnyek, gonosz istenségek és mindenféle más rettenetek összecsapása. Remekül kombinálja a káoszt és a kreativitást, amiben akár a komplett Godzilla történelem minden kaijujával nekieshetsz az ellenséges erőknek. A csaták látványvilágát aligha érheti panasz: az Epic Games következő ajándék játékában olyan gigászokkal eshettek egymásnak, hogy a közelben szó szerint kő kövön nem marad.

Predecessor

Amíg a fenti indie szólóban is enged játszani, ez a cím kifejezetten multiplayer kalandot takar. A Predecessor egy bázis- és akciójáték, amiben akár 30 hősből választhatsz karaktert – szóval biztos, hogy Neked és a barátaidnak is jutni fog hozzátok illő figura. Aztán irány a vad dzsungel és az ott váró romváros, ami nem is biztos, hogy annyira élettelen. Sőt, jó eséllyel vérszomjas szörnyetegek sorára bukkantok út közben! Muszáj ugyanakkor szólnunk: a játék Epic oldala arra figyelmeztet, hogy korai hozzáférésű game-ről van szó, ami még fejlesztés alatt áll. Lehetnek tehát benne hibák vagy váratlan módosítások.

A GigaBash 5520, míg a Predecessor 3210 forint helyett lesz ingyenesen letölthető és örökre megtartható, december 7-e 17 órától egy teljes héten át!

Addig is ezeket kapod ingyen Epic-től:

14.000 forint helyett INGYEN rámolhatsz be két király játékot

×