Elindult a Sony nagy év végi leárazása a PS Store-ban. Sokkal olcsóbbak Far Cry, Alan Wake, GTA, R6S és Red Dead Redemption címek is.

2023.11.30. – Ha azt hitted, hogy a webáruházak alaposan kirámoltak maguk alól a Black Friday időszakban és karácsonyig már nincs akció, akkor nagyot tévedsz – a PlayStation esetében legalábbis biztosan! Az advent gyakorlatilag ugyanolyan remek ajánlatokat tartogathat, hiszen a kiadók tudják, hogy decemberben mindenki szereti elengedni kicsit a gyeplőt és nagyobb örömmel költekezik. Lepd meg magad, vagy gamer rokonodat, barátodat a PlayStation Store-ból, ahol elindult az év végi őrület!

A PlayStation ezúttal sem okoz csalódást, hiszen alaposan leengedte, vagy némely esetben földbe döngölte olyan nagy franchise-ok címeinek árát, mint a Monster Hunter, a GTA, a R6S, az A Plague Tale vagy az Alan Wake.

Itt egy kis ízelítő a PS End Of Year Deals legjobb ajánlataiból:

A PS End Of Year Deals év végi ajánlatai egészen sokáig élnek, szóval nem kell kapkodnod: magyar idő szerint december 21-e 00:59-ig tudsz betankolni a kedvezményes játékokból.

Ezeket is addig húzd be, amíg lehet:

Szomorú nap lesz, 11 játékot veszít a PlayStation Plus Extra decemberben

×