A Call of Duty fejlesztői sokáig látszólag nem reagálták a játékosok panaszára. A decemberi Warzone integráció előtt azonban meglépték, amit sokan vártak.

2023.11.30. – Annak ellenére, hogy napokon belül elstartol a Call of Duty: Modern Warfare III és a Warzone legújabb életciklusa, nem pihennek a fejlesztők. Ráadásul arra is figyelnek, hogy az előző címek hibát is javítsák közben. Az elmúlt hetekben rengeteg panasz érkezett a Gaia nevet viselő, ám sokak számára csak Grootként hívott skinre. A BlackCell változat is eléggé a határokat feszegeti, a sima pedig kötelező elem minden játékos számára a meccseken, annyira jól belesimul a környezetbe.

Manapság a legtöbb multiplayer cím ingyenes, így a kozmetikai tárgyak adják a bevétel jelentős részét. Törekedniük kell, hogy ezek a skinek semmilyen játékbeli előnyhöz ne juttathassák a potenciális vevőket. Ha mégis így történne, akkor azokra a „Pay-2-Win” jelzőt süti rá a közösség. Véletlenül minden játékban előfordulhat ilyen. Fortnite-ban a pályába túlságosan beleolvadó skinek okoztak felháborodást, de a Call of Duty: Warzone és a fizetős címek sem voltak mentesek ezektől. Szintén hasonló okok miatt utálták sokan az eredeti Roze skint, de a DMZ-ben extra tulajdonságokat adó csomagokat sem szeretik túl sokan. A fenti Gaia skin pedig bizony erősen ezt a kategóriát erősítette sokak szerint.

A fejlesztők végre eltávolították az idegesítő Call of Duty skint

A Call of Duty fejlesztői november 30-án, nem sokkal 19:00 óra előtt jelentették be az örömhírt. Az alap Gaia és a Blackcell változat is kikapcsolásra került a játékokban. Papíron tehát semelyik címben, semelyik játékmódban nem találkozhatunk a Groot skinnel. Aggodalomra semmi ok, később engedélyezik majd a fejlesztők, egy nagyobb átalakítást kaphat. A közösség örömmel fogadta a hírt, hiszen így nem kell muszájból a Gaia skinnel játszaniuk, hogy ne kerüljenek jogosulatlan hátárnyba.

Így használd ki az új Call of Duty egyik legjobb funkcióját

×