A Call of Duty fejlesztők decembert már korábban megerősítették, ám pontos időponttal nem tudtak szolgálni. Szerdán végre megtörték a csendet.

2023.11.29. – Azt már régóta lehetett tudni, hogy a Modern Warfare III és Warzone első szezonja december elején érkezik. A fejlesztők pontos dátummal egészen szerda estig nem szolgáltak. A korábbi pletykák azonban már szeptember óta december hatodikát valószínűsítették. A jelenlegi szezont nem is tekinti teljes értékűnek a fejlesztői gárda, éppen ezért az előrendelői ajándékokat is csak a Season 01 kezdetekor kapják meg a Call of Duty rajongói. Szerda 19:00 óra környékén megtörték a csendet a Sledgehammer Games munkatársai, megerősítették a korábban tippelt, december hatodikai átallást. 

Ezzel egy időben pedig egy hivatalos képet is kaptunk a Warzone Season 01-ről. A fenti Tweetben ezt megtalálhatjuk, a felsorolás nem túl érdekes, hiszen már a hét elején összegyűjtöttük a várható újdonságok listáját. Az éles szemű játékosok azonnal a kép elemzésébe kezdtek, több fontos dolgot is megtudhattunk.

Tényleg érkeznek a korábban kiszivárgott fegyverek az első Call of Duty: Modern Warfare III és Warzone szezonban

November elején már kaptunk egy listát a potenciális jelöltekről:

  • RAM-7 (AR) – IWI Tavor X95
  • TAQ Evolvere (LMG)  – FN Evolys
  • XRK Stalker (Sniper) – Cadex CDX-50 Tremor
  • HRM-9 (SMG) – Beretta PMX – Csak a Reloaded frissítés után
  • ARX160 – A Reloaded frissítés után

Ezek közül többet is kiszúrhatunk a fenti képen, ahogy azt is, hogy Andrei Nolan lesz majd a szezon fő Operatora. A szerda esti frissítés sem volt tartalmatlan, a TAQ Eradicator fegyver immáron feloldható küldetések teljesítésével.

Ezért nem találod el az ellenfeleket Modern Warfare III-ban

×