Másfél hónapon belül bemutatkozhatnak a Samsung új készülékei. Úgy tűnik, hogy az Apple telefonjai adtak ihletet az anyaghasználatnál.

2023.11.27. – Az Apple szeptember közepén mutatta be a legújabb iPhone készülékeket. A keynote után tíz nappal, szeptember 22-én pedig el is indult a forgalmazás. Hazánkban is ekkor startolt az új generáció, szerencsére már egy ideje nem kell extra heteket várni a hazai iPhone rajongóknak. Nem titok, hogy a Samsung is javában készíti elő a terepet a soron következő Galaxy telefonoknak. Az új készülékek február környékén szoktak bemutatkozni, ám a legfrissebb információk alapján erre már 2024 januárjában sor kerülhet.

Korábban már többször is összegyűjtöttük a kiszivárgott részleteket. A készülékek jelentős része a Snapdragon 8 Gen 3 processzorát kaphatja meg, ám néhány régióban az Exynos chipeket sem zárhatjuk ki. A 120 Hz-es OLED kijelző, a 12 GB memória mindegyik változatban kötelező elem lesz. Az is biztosra vehető, hogy az Ultra széria a kamerás képességekben szorongathatja majd meg a másik két modellt, természetesen kellemes felárért cserébe. Könnyen lehet azonban, hogy a felhasznált anyagok minőségében is lesznek eltérések, ezúttal is az iPhone szériából inspirálódva.

Titán keretet kaphat a Samsung Galaxy S24 Ultra?

A hétvégén Twitteren felbukkantak az első, több forrásból is valósnak igazolt képek a csúcskészülékről. Az öt hátlapi érzékelőn már senki nem lepődik meg, ám az ezüst és gyöngyházfény hatásokkal operáló keret már árulkodóbb lehet. Kora ősszel már felmerültek pletykák, mely szerint az iPhone készülékekhez hasonlóan a Samsung Galaxy S24 Ultra is titánt használhat a kerethez. Ezt képről nem lehet megmondani egyértelműen, ám az biztos, hogy a gyanú egyre jobban erősödik.

Ezen kívül hatalmas változásokra nem kell számítani, gyakorlatilag az S22-vel bemutatott designt viszi tovább a cég. A leleplezésre valamikor január közepén kerülhet sor, míg az első vásárlók már január végén hozzájuthatnak az újdonságokhoz. A régi készülékek tulajdonosainak sem kell csüggednie, a téli időszakban a támogatott telefonok és tabletek is gond nélkül lefrissülnek majd:

Samsung telefonod van? – Ekkor kapod meg az új Androidot

×