A Call of Duty rajongói szomorúak voltak, amikor a Modern Warfare és Modern Warfare II egyik legnépszerűbb módja nem bukkant fel az új címben.

2023.11.26. – Ha a Call of Duty kerül szóba, akkor a játékosok rengeteg játékmódra asszociálhatnak. Vannak, akik a kampányokat kedvelik, míg mások inkább a multiplayer világába vetik bele magukat. A többjátékos módok terén pedig igazán széles repertoár áll a rajongók rendelkezésére. Ez alól a Modern Warfare III sem kivétel. Az elmúlt években egyértelműen a Team Deathmatch, Search and Destroy, Domination, és Capture The Flag módok voltak a legnépszerűbbek. Ezek már több évtizede velünk vannak, de a fejlesztők igyekeznek néha újakat is kitalálni.

A Hardpoint például a Black Ops 2-ben debütált, míg az azóta is népszerű Control a Black Ops negyedik részében. Az sem ritka, hogy egy-egy mód csak néhány játék erejéig marad velünk, mert a fejlesztők így döntenek. Ezek közé tartozik az egyébként sokak által szeretett Cyber Attack is. Ez a 2019-es Modern Warfare és a 2022-es Modern Warfare II címekben bizonyíthatott. Érthető, hogy más korban játszódó COD játékokban nem kap helyett, de mi a helyzet az idei résszel?

A Modern Warfare III fejlesztők nem zárkóznak el a Cyber Attack visszatérésétől

Let’s Get Cyber Attack Back in MWIII! 🚀
byu/Thanks_Nikita inModernWarfareIII

Az elmúlt napokban egy petíciót indított a ModernWarfareIII subreddit. Ebben arra kérik a fejlesztőket, hogy a népszerű Cyber Attack módot tegyék vissza valamilyen formában. Rengeteg hozzászólás és több ezer upvote érkezett a közösségtől, így valóban kijelenthetjük, hogy ez a kérés nem alaptalan. A fejlesztők néhány napja válaszoltak is ezekre a megkeresésekre.

Elmondásuk szerint a Cyber Attack visszatérése nem volt tervben, de ilyen erős rajongói nyomás után bizony még az is elképzelhető, hogy visszatérhet. Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján erre talán olyan sokat nem kell várni, hiszen a Shipment pálya is még a Season 01 érkezése előtt újjáéled a friss címben. Úgy tűnik, hogy a Sledgehammer Games csapata ezúttal valóban komolyan veszi a felhasználói visszajelzéseket. Ez már az alap multiplayer módokon is látszódott.

Jáj, de kígyó – Kúszva is lehet futni a Modern Warfare 3-ban

×