Nagyon viccesnek tűnő, de valójában bosszantó hiba jelent meg a Modern Warfare 3-ban, de a fejlesztők már rajta vannak a témán.

2023.11.25. – Természetesen a Modern Warfare 3 is tud bugos lenni, amin gondolom senki nem lepődik meg, aki rendszeresen játszik Call of Duty játékokkal. Ezek a hibák azonban néha viccesek is tudnak lenni, már ha nem éppen ezek miatt halunk meg. Utóbbi esetben inkább bosszantó. A következő hibát illetően pedig mindenki döntse el maga, hogy vicces vagy idegesítő.

Megjelent a „Snake 2.0” nevű exploit a Modern Warfare 3-ban.

Nyugi, tudnak róla

A helyzet az, hogy az elmúlt napokban egy érdekes hiba ütötte fel a fejét. Egy exploit lehetővé teszi, hogy fekvés közben is lehessen gyakorlatilag a futás tempójában mozogni. Vagyis kúszva, fekve lehet sprintelni. Ez egyértelműen tisztességtelen előnyhöz juttatja a játékosokat, nehezebb őket észrevenni. Bár megmondom őszintén, a látvány baromi szórakoztató.

Fontos tudni, hogy a hibát csak azok tudják előidézni, akik billentyűzettel és egérrel játszanak, a cross-play miatt persze ez érinti a kontrollert használó játékosokat is. Szerencsére a fejlesztők már tudnak a problémáról, és vizsgálják.

„Egy olyan exploitot vizsgálunk, ami lehetővé teszi, hogy a játékosok sprinteljenek, miközben hason fekvő animációban jelennek meg” – írta a hivatalos Call of Duty Updates X fiók, amit a Sledgehammer Games vicces ikonokkal osztott tovább.

További érdekesség, hogy az Activision a sok negatív értékelés ellenére is sikeresnek nevezi a Modern Warfare 3 megjelenését. Állításuk szerint a játékban „összességében több órát töltött egy játékos”, mint a 2019-es Modern Warfare-ben és a tavalyi Modern Warfare 2-ben. Bár az is igaz, hogy konkrét eladási adatokat nem közöltek.

Ezt láttad már?

8 játék, amiről azt mondtuk: „ennél szebb már SOSE lesz” – aztán mégis

×