A Call of Duty a 2022-es és 2023-as évben magasabb szintre emelte a kollaborációkat. Nagy eséllyel a jövőben sem lesz ez másképp.

2023.11.26. – Ha a játékipar és a kollaborációk szót egy közegben használjuk, mindenkinek a Fortnite ugrik be. Nem véletlenül, hiszen az Epic Games mesteri szintre emelte az együttműködéseket. Gyakorlatilag minden népszerű franchise megfordult már a Battle Royale játékukban, legyen szó filmekről, zenészekről vagy sportolókról. Egyfajta iránymutatóként működött ez, hiszen azóta a PUBG, a Rainbow Six Siege vagy épp a COD széria is gyarapodott különféle kollaborációkkal. A PUBG legutóbb a KFC-vel működött együtt, a Call of Duty-ban pedig akár már Nicki Minaj skinnel is harcolhatunk.

Ezek azonban mindig megosztják a közösséget. Nagyon nehéz megtalálni azt a határvonalat, amíg még a játék nem megy át önmaga paródiájába, de közben új skinekkel, kozmetikai tárgyakkal tudja megajándékozni a felhasználókat. A Call of Duty esetében ez nem mindig jön össze a többség szerint, míg mások nem bánják, hogy Snoop Dogg és 21 Savage együtt fut a Diablo karakterei elől. Egy azonban biztos, óriási mennyiségű pénz termelnek ezek az együttműködések, így a kiadók nem mondanak le róluk.

Bőséges felhozatallal nyithat az új Call of Duty: Modern Warfare III és Warzone éra

A Warzone és a Modern Warfare III első szezonja december 6-án nyit, ám a Call of Duty fájljai már most sem hazudnak. Az alábbi kollaborációkra érdemes felkészülni:

  • Rick (TWD)
  • Michonne (TWD)
  • A-Train (The Boys)
  • Firecracker (The Boys)
  • Paul Atreides (Dune)
  • Feyd-Rautha (Dune)

Jól látható, hogy a The Boys ezúttal sem marad ki, de Dune és The Walking Dead skinekre és csomagokra is érdemes lesz várni. Igazi húzónevek lehetnek ezek az első időszakban, jól tudja az Activision, hogy mihez kell nyúlnia. Remélhetőleg hamarosan a csomagok pontos tartalma is napvilágot láthat.

Visszatérhet Modern Warfare III-ba a régóta kért játékmód

×