A TheVR nem sokkal a dedikált óra után bemutatja a fém pénztárcát, avagy kártyatokot, ami szintén egy hazai együttműködésben készült.

2023.11.24. – Még mindig van egy kis idő ebből az évből, és a TheVR még mindig meg tudja lepni a rajongókat friss projektekkel és termékekkel. Nemrég a TheVR webshop rengeteg új termékkel bővült, most pedig bejelentettek egy olyat is, ami egy kis meglepetés. A nagy sikert aratott Evolvens óra után ismét egy hazai cég együttműködésében készült el a

TheVR Lines Wallet.

Igen, ez tehát egy modern fém pénztárca, avagy kártyatok, ami a Painted1 együttműködésében készült. Miközben praktikus, természetesen a TheVR dizájnnal emeli a presztízsértékét.

„Mostanában egyre népszerűbbek a kártyatartó kialakítású, fém pénztárcák. A Techre nyitottak körében ez már egyáltalán nem számít újdonságnak, és nem titok, hogy mi is nagyon szeretjük ezt a megoldást. Amikor a Painted1 megkeresett minket, hogy szeretnék velünk együtt dolgozni, már eleve egy kész ötlettel kezdtük meg a tervezést. A fémlapra gravírozott Lines minta annyira EPIC, hogy a TheVR Wallet konkrétan díszként is funkcionál. Továbbra is nagyon fontos nekünk, hogy minél több hazai manufaktúrát támogassunk, így ez a termékünk is MAGYARORSZÁGON készül” – olvasható a termék leírásában.

A termékről bemutatóvideó is készült

A TheVR Lines Wallet egyébként 23.990 forintba kerül, legközelebb december 1-jén lesz belőle készlet. A tárcában akár 12 kártyát is tárolni lehet, sőt ha szükséged van készpénzre, a hátlapon pénzcsipesz is található. A srácok persze azokra is gondoltak, akik szeretik az aprót magukkal vinni. Még 2024 elején elérhető lesz egy aprótartó a Wallethez.

  • Kapacitás: 1-12 kártya + bankjegyek
  • Méret: 86 x 54 x 7 mm
  • Anyag: Műanyag belső, Alumínium külső
  • Súly: 56 g
  • Tech: RFID blokkoló

A jó hír az, hogy a TheVR órával ellentétben a pénztárca nem limitált példányszámban készül, a honlap szerint állandó termék lesz. Nem kell tehát attól tartani, hogy nem jut belőle. Ha hamar el is fogy, előbb utóbb érkezik majd belőle az újabb készlet. A TheVR pénztárcát itt tudod megrendelni!

Ezt láttad már?

Nevetségesen olcsón lehet a tiéd 2023 egyik legjobb és legszebb játéka

 

×