Még csak most érkezett meg a 2023-as Call of Duty, ám a szivárgások nem állnak le. Úgy tűnik, hogy a 2024-es COD is sok izgalmat tartogathat.

2023.11.23. – Ahogy arról már csütörtök kora délután beszámoltunk, egyre több információt ismerhetünk a 2024-es Call of Duty játékról. A jelenlegi hírek alapján a Black Ops sorozatot bővítheti majd a jövő évi cím, a Gulf War, azaz az öbölháború korszakával megfűszerezve. Könnyen lehet, hogy ez lesz az első játék a franchise történetében, mely közel négy évig készült a Treyarch műhelyében. A Modern Warfare III és az azt övező kapkodás alapján talán nem is baj, hogy az Activision bőséges időt ad a fejlesztésre.

Nem ritka manapság, hogy bizonyos platform előnyt élvez a többiekkel szemben. Eddig a PlayStation konzollal rendelkező Call of Duty rajongók örülhettek ennek a gyakorlatnak, ám a 2024-es évre ez már nem garantált. A Sony állítólagos szerződései a Modern Warfare III-ig tartottak, könnyen lehet, hogy a jövő évi címnél mindenki egyenlő feltételekkel indul. Már ami a klasszikus értelemben vett platformokat illeti. Lehet, hogy nem számít az Xbox, PC vagy PlayStation platform, ám az előrendelés annál több jogosultsággal járhat majd.

Akár hetekkel előbb is kipróbálhatják az előrendelők a 2024-es Call of Duty-t?

A WindowsCentral és CharlieINTEL információ alapján az Activision máris elkezdte feltérképezni az egyes lehetőségeket. Azt sem zárják ki, hogy a 2024-es Call of Duty zombi módját akár HETEKKEL a többiek előtt kipróbálhatják majd az előrendelők. Ilyenre még nem volt példa, a PlayStation felhasználók a legjobb esetben is csak néhány napos, netán egy hetes egérutat kaptak a PC és Xbox platformhoz képest. Másrészről azonban semmi nem akadályozza meg a fejlesztőt és a kiadót, hogy ezt meglépjék. Hiszen sem a kampány, sem a multiplayer részletei nem derülnek ki, miközben mégis tudnák az előrendelőket motiválni.

Máris kiderült, milyen lesz a 2024-es Call of Duty – A helyszín ikonikus

×