A Modern Warfare III fejlesztői a második héten sem pihennek. Már kedden megérkezett egy javítócsomag, mely az AR kategóriát sem kímélte.

2023.11.21. – A Call of Duty: Modern Warfare III startja kifejezetten kellemes volt, ám a bugok így sem kímélik a játékot. Random kifagyások, láthatatlan falak, grafikai hibák is színesítik a a Call of Duty világát. A fejlesztők azonban ilyenkor kiemelten figyelik a visszajelzéseket, hogy minél gyorsabban javíthassák azokat. Különösen fontos lehet ez most, hiszen két hét múlva a Warzone is megkapja a Modern Warfare III újdonságait. Az integrációnak köszönhetően az ingyenes battle royale módban is megtalálhatjuk majd az új fegyvereket, az átdolgozott minimapot és a többi finomságot.

A múlt héten több Modern Warfare III frissítés is érkezett a szerverekre. Úgy tűnik, hogy a héten sem pihennek a programozók, már kedd este debütált egy javítócsomag. A szokásos bugfixeken és UI javításokon kívül pedig bizony megérkeztek a szokásos fegyvernerfek is. Több, közösségkedvenc is a fejlesztők áldozatául esett, ám a pontos hatás csak az elkövetkezendő napokban derül ki. Könnyen lehet, hogy továbbra is kiváló választások lesznek, de az is előfordulhat, hogy más AR, SMG fegyverek felé kell nyúlni.

Ezeket hozta el az új Modern Warfare III frissítés

Az alábbi fegyvereket gyengítették a fejlesztők:

  • Holger 556 (Assault Rifle)
  • DG-58 (Assault Rifle)
  • FR 5.56 (Assault Rifle)
  • Striker 9 (Submachine Gun)

Az alábbi fegyvereket pedig erősítették:

  • Striker (Submachine Gun)
  • AMR9 (Submachine Gun)

A fejlesztők ezen kívül rengeteg stabilitással és teljesítménnyel kapcsolatos változtatást is végeztek a motorháztető alatt. A korábban hibásan viselkedő kozmetikai tárgyakat is javították, illetve az Armory felület is pontosabban követi majd az abszolvált feladatokat. A zombi mód rajongói is örülhetnek, hiszen a küldetésekkel és a Perk-A-Cola tárgyakkal kapcsolatos bugok egy részét is sikerült kiirtani. Jól látható, hogy a fejlesztők továbbra is figyelnek a közösségi visszajelzésekre. Most már csak abban kell reménykedni, hogy a teljes életciklusra kitart majd ez a lendület, nem csak az első hetekben.

Végülis kiveszik ezt a láthatatlan skint a Modern Warfare 3-ból

×