December eleje igazán izgalmas lehet a Call of Duty rajongók számára. Nem csak az ingyenes Warzone kap újdonságokat, de a Modern Warfare III is.

2023.11.21. – A Modern Warfare III november 10-én hivatalosan is elstartolt. A játékosok élvezik a jelenlegi időszakot is, ám nem titok, hogy egy átmeneti szezont kaptak csak. Az igazi izgalmak december elején kerülnek terítékre, az első szezon során. A Vault változat rajongói meg is lepődtek, amikor nem kapták meg a beígért Blackcell skint és a CP-t, ám hamar kiderült, hogy azt is az első, teljes szezonra tartogatja a fejlesztői gárda. Ekkor kerül majd sor a Warzone integrációra is, mely szintén megkapja a Modern Warfare III legtöbb újdonságát, egy vadi új battle royale helyszínnel megfűszerezve.

Ekkor érkezik az első Modern Warfare III x Warzone szezon

A fejlesztők meglehetősen sejtelmesen fogalmaztak a start időpontjával kapcsolatban. Egyelőre csak azt erősítették meg, hogy december elején kerülhet erre sor. A fájlok és a korábbi leakek azonban nem hazudnak. A jelenlegi, rendelkezésre álló információk alapján december 6-án, magyar idő szerint az esti órákban érkezhet meg a Season 1 frissítése.

Új pályák

Modern Warfare III

A hétvége folyamán az is kiderült, hogy a 2009-es Modern Warfare 2 pályák mellett újakkal is készülnek a Call of Duty fejlesztői. Ezek nevét és típusát is lehet már ismerni:

  • Greece (6v6)
  • Meat (6v6)
  • Training Facility (Gunfight)
  • Rio (6v6, szezon közben, várhatóan a Reloaded frissítést kövtően)

Új játékmódok

Jelenleg is viszonylag széles repertoár áll a Modern Warfare III játékosok rendelkezésére, mely a Season 1 után további módokkal is kecsegtet. A fejlesztők eddig a Gunfight és az All or Nothing módok érkezését erősítették meg, ám nagy eséllyel ezeken kívül is érkeznek még új lehetőségek. A Gunfight módon senkinek nem kell bemutatni, az All or Nothinggal is találkozhattunk már az eredeti MW3 játékban.

Új fegyverek

Ha új Call of Duty szezon, akkor új játékszerek. Az elmúlt években bejáratott ütemterven nem igazán érdemes változtatni. Ahogy azt sejteni lehetett, ezúttal is öt darab fegyver szinesíti majd a Call of Duty Modern Warfare III és immáron a Warzone felhozatalát is:

  • RAM-7 (AR)
  • TAQ Evolvere (LMG)
  • XRK Stalker (Sniper Rifle)
  • HRM-9 (SMG)
  • ARX 160 (Unknown)

Ezen kívül a Zombie játékmód is bővül egy Wonder Weaponnel, mely a V-R11 nevet viseli majd. A leírása alapján az ellenfeleket, legyen szó zombikról vagy emberekről hűséges társakká varázsolja. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők komolyan veszik az élőhalottakkal kapcsolatos fejlesztéseket is.

Modern Warfare III – Warzone integráció

Urzikstan - Warzone

A fejlesztők adósak még számunkra egy részletes bejegyzéssel, ám az már biztos, hogy a Warzone is megújul majd. Nem kell átnevezésre számítani, bár indokolt lehetne a Warzone 3 név is. A Modern Warfare III legtöbb újdonságát megkapja majd a battle royale mód. A friss fegyverek mellett a mozgásokkal, a minimappal kapcsolatos változások is élesednek, de közös lesz a Battle Pass és az Operatorok felhozatala is. Urzikstan pályája is ekkor érkezik meg a játékba, a december minden bizonnyal a felfedezésről szól majd a játékosok számára.

Már éles a Call of Duty új, csalókat szivató mechanizmusa – Ilyen élőben

×