Travis Scott és Ariana Grande után ismét igazi koncertet élvezhetnek a Fortnite játékosok. Eminem lesz a következő event hangulatfelelőse.

2023.11.21. – Lehet szeretni vagy utálni a Fortnite-ot, ám vannak dolgok, amik egyszerű tények. Az Epic Games a Fortnite segítségével minden eddiginél magasabb szintre emelte a virtuális együttműködéseket. Azóta többen is próbálják felvenni a versenyt a népszerű battle royale játékkal több-kevesebb sikerrel. Már az első Marshmello koncert is ikonikus pontjává vállt az iparágnak, ám ami utána következett, arra senki sem számított. Gyakorlatilag az összes fontosabb szereplő képviselteti magát Fortnite-ban. Legyen szó filmről, sorozatról, zenéről vagy számítógépes játékról, nagy eséllyel találunk a Fortnite-ban azzal kapcsolatos eseményt vagy épp skineket.

Virtuális koncertek terén sem kell szégyenkeznie a cégnek. Marshmello után Travis Scott és Ariana Grande is meghódította a virtuális teret, a Travis koncertet sokan a mai napig a játék legjobb eventjeként tartják számon. Az elmúlt években több híresség neve is felmerült a koncertek kapcsán. Ide sorolhatjuk a Linkin Parkot, Lady Gaga-t vagy épp Juice WRLD-t, csak hogy a legismertebbet említsük. Úgy tűnik azonban, hogy egy másik világsztár felel a hangulatért a decemberi Fortnite eventen.

Eminem irányítja a Fortnite következő nagy eseményét

A november 21-én megérkezett Fortnite frissítés érdekes meglepetést tartogatott. Azt már régóta lehetett sejteni, hogy a jelenlegi „OG” szezont egy nagy event zárhatja le, ám senki sem gondolta, hogy egy koncerttel egybekötött pusztításnak lehetnek szemtanúi. Az esemény a Big Bang Event nevet viseli majd, ám több lehet egyszerű koncertnél. A fájlok alapján a fekete lyuk ismét visszatér az esemény végén, azaz Eminem gyakorlatilag elpusztítja a jelenlegi sziget(ek)et.

Eminem - Fortnite

Eminem – Fortnite

Az Epic Games természetesen rengeteg kozmetikai tárggyal készül. Eminem outfitből is több érkezik, de a szokásos körítés sem maradhat el, Emote-okból és exkluzív ajándékokból sem lesz hiány. A The Big Bang esemény dedikált játékmódot kap, nem a Creative keretein belül zajlik majd. Az event magyar idő szerint december 2-án, 20:00 órakor startol majd el. 

Van egy határ – Egyfajta korhatár-besorolást kaptak a Fortnite skinek

×