A Valve tudatosan készült a Counter-Strike 2 kiadására. Kiadatlan skinek és tárgyak is a repertoár részét képezik, néhány ki is próbálható.

2023.11.21. – A CS:GO-nak köszönhetően a Counter-Strike 2 skinfelhozatala is brutális. A fejlesztők nem véletlenül az előző játék helyére és nem mellé publikálták a friss változatot. Ennek köszönhetően az összes skin a játékosok raktárában maradhatott, nem kellett búcsút inteni a méregdrága textúráknak. Manapság már több milliárd dollárossá nőtte ki magát a Counter-Strike piac, még akkor is, ha a jelenlegi időszak nem túl kedvező. A fegyverek mellett találhatunk késeket, kesztyűket, kitűzőket, zenekészleteket és akár még ügynök skineket is.

A kések központi szerepet élveznek, sok kezdő CS játékos álma az, hogy előbb-utóbb kést nyit vagy vásárol. A Valve a kések esetében nem csak a textúrákat cseréli le, hanem teljesen új modellekkel jelentkezett. Manapság talán Butterfly, Karambit, Skeleton és M9 Bayonet késeket szeretik a legtöbben, de találkozhatunk klasszikus bajonettel vagy épp kétkezes Shadow Daggers késekkel is. Éppen ezért nem volt meglepetés, amikor a márciusi Counter-Strike 2 béta fájljaiban felbukkant két, azóta is kiadatlan kés típus. A két újdonság a Kukri és a Twin-Blade Knife nevet viseli magán.

Most már te is kezedbe veheted az új Counter-Strike 2 kést

A fentebb megnevezett kések már saját UI és HUD elemekkel is rendelkeznek, egyedül néhány animáció hiányzik. A Valve gyakorlatilag bármikor úgy dönthet, hogy kiadja őket. Sokan ezt egy új ládához, netán Operationhöz kötik, nagy eséllyel valóban ez lehet a forgatókönyv.

November óta azonban már a Workshop pályák is elérhetőek a Counter-Strike 2-ben. Az egyik gyakorlópálya lehetőséget ad arra, hogy a játékosok kipróbálhassanak kiadatlan tárgyakat, köztük a Kukri kést is. Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a pálya Steam oldalára, majd a feliratkozás/subscribe gombra nyomni. Ezt követően a játék menüjében a Workshop fület kell felkeresnünk, ahol meg is pillanthatjuk a frissen hozzáadott cs2_aim pályát. A play gombra kattintva máris indulhat a móka.

Ismét ártatlan felhasználókat tilt ki a Counter-Strike 2 – Ezekkel vigyázz

×