A Valve egy csomó új tartalmat, hivatalos Steam Deck támogatást, sőt egy dokumentumfilmet is kiadott a most ingyen tölthető Half-Life-hoz.

2023.11.18. – Aki esetleg nem tartja számon, jobb ha tudja, hogy az eredeti Half-Life már pontosan 25 éves. A játék ennek ellenére még ma is nagyon népszerű, sőt rengetegen vannak, akik még várják a 3. részt. Ami persze sosem fog elkészülni. Oké, soha ne mond, hogy soha, de na. Nem valószínű. Azoknak viszont, akik nagyon szeretik a játékot, a Valve egy erős frissítést adott ki a 25. évforduló alkalmából. Jött egy rakás újdonság, Steam Deck támogatás, sőt még egy dokumentumfilm is. Arról nem is beszélve, hogy

a játék most ingyen tölthető a Steamről.

Half-Life frissítés

Ne feledd, hogy a játékot csak november 20. 19:00-ig töltheted le ingyen, jó hír viszont, hogy utána is megmarad. Ahogy arról a hivatalos 25. évfordulós honlap beszámol, a játék mostantól tartalmazza a Half-Life Uplinket, egy „minikampányt”, ami eredetileg csak magazinok és hardvergyártók CD-jén volt elérhető. Van négy új multiplayer pálya, amik a Valve szerint „a Half-Life motor határait feszegetik„. A Valve a Half-Life: Further Data nevű CD-ről származó pályákat és multiplayer karaktermodelleket is beletette.

A Valve hozzáadott néhány új beállítási lehetőséget is, ilyen a szélesvásznú FOV és a kontrollertámogatás. A játék felhasználói felületét is frissítették, így nagyobb képernyőkhöz is méretezhető. A játék mostantól Steam Deck támogatott, mindenféle babrálás nélkül futtatható. Tényleg érdemes megnézni az összes változtatást, mert elég sokoldalú a frissítés. Ha végeztél vele, megnézheted az új, 25. évfordulós dokumentumfilmet, amit a Valve most töltött fel a YouTube-csatornájára.

 

Ha pedig még nincs meg a Half-Life, november 20-ig ingyenesen letöltheted a Steamről.

Ezt láttad?

A Netflix 2023-ban is rekord sorozatot kaszált el – Ezek nem folytatódnak többet

×