A Call of Duty játékosok az elmúlt napokban nyúzták a Modern Warfare III szervereit. A visszajelzéseknek köszönhetően meg is érkezett az első update.

2023.11.15. – Ahogy arra számítani lehetett, a héten sem maradunk Call of Duty frissítés nélkül. Az elmúlt években általában szerdát érkeztek a nagyobb csomagok, úgy tűnik, hogy a Modern Warfare III sem változtat ezen. Messze nem sikerült a legjobban a játék startja, ám ekkora volumenű címtől manapság ez nem szokatlan. A fejlesztők azonban most bizonyíthatnak, hogy mennyire gyorsan reagálnak a felmerülő hibákra. A frissítés több olyan bugot is javít, melyet a felhasználók jeleztek az elmúlt napokban, ez mindenképp bizakodásra adhat okot.

Ezt tartogatja a Modern Warfare III első nagyobb frissítése

Nézzük is a legfontosabb hibajavításokat:

  • A játék mostantól nem dob fel hibaüzenetet, ha a játékosok Underbarrelt szerelnek fel a Pulemyot 762-re
  • A felhasználói felület többé nem akad be egy-egy 2X Token aktiválása után
  • Többé nem fordul elő az a hiba, hogy a slide megszakítása utáni sprintelés közben nem töltődik vissza a Tac Sprint
  • A fejlesztők visszatették a Remote Turret tárgyat a játékba, az elmúlt napokban ezek voltak felelősek a szerverek fagyásaiért
  • A Minimap Red Dotjai mostantól helyesen mutatják, hogy az adott játékosok alattunk vagy épp felettünk vannak-e
  • Mostantól nem hal meg a karakter, ha a járművek közelében spawnol Underpass pályán
  • Mostantól a Terminal pálya A lerakóján nem lehet a játék által ki nem jelölt helyre pakolni a bombát
  • Több, zombi móddal kapcsolatos hibajelenséget is javítottak a fejlesztők, köztük a Story és Act 2 küldetésekkel kapcsolatos hibákat

A frissítést mindhárom platform megkapta, magyar idő szerint 18:00 környékén élesedtek. Az elkövetkezendő hetekben több kisebb-nagyobb javításra érdemes készülni. Már csak azért is, mert a Warzone átállás is egyre közelebb kerül. A korábbi információk alapján december 5-én lehet aktuális a Modern Warfare III integráció.

Forrás: GamingIntel

Így állítsd be a Modern Warfare III hangjait – Sok múlhat rajta

×