A Valve néhány hónapja nem adott hozzá új pályát a Counter-Strike 2-höz. Az azonban biztos, hogy néhány már egy ideje elkészült.

2023.11.15. – A Valve 2023 márciusában leplezte a Counter-Strike 2 érkezését. Már azt megelőzően is elég biztos tippeket lehetett tenni a bejelentésre, a Dota 2 fájljai nem hazudtak. Az első fázist Limited Test-nek keresztelte el a cég és a név nem is hazudott sokat. A felhasználói bázis nagyon kis része fért csak hozzá a játékhoz, akkor is, ha 2-3 hetente pár százalékkal bővítették a kiküldött meghívók számát. Augusztus végén aztán megenyhültek, szinte minden aktív rajongó megkapta a régóta várt üzenetet a játék menüjében.

A cég a dátumokon kívül bizony többször is betekintést engedett a kulisszák mögé. Már tavasszal lehetett tudni, hogy három kategóriára bontják fel a pályákat. Ez a három besorolás pedig nem más, mint a Touchstone, az Upgrade és Overhaul. A Touchstone pályák csak egy nagyon minimális átalakítást kapnak, hogy illeszkedjenek a CS2 világába. Az Upgrade mapoknál már nagyobb változásokat olvashatunk le, míg az Overhaul helyszíneknél akár teljes átdolgozást is megtapasztalhatunk. A Touchstone pályák közé tartozik Mirage, míg az Overhaul kategória jeles képviselője Inferno, hogy a két végletet említsünk.

Néhány Counter-Strike 2 pálya érkezésére még biztosan várhatunk

A fájlok, a hivatalos trailer és a korábban kiszivárgott képek alapján az alábbi Counter-Strike pályákra érdemes még várnunk:

  • Train – Ez a hivatalos CS2 trailerben is feltűnt
  • Canals – A pálya képe korábban felbukkant a fájlokban
  • Shortdustot szintén ilyen körülmények között szúrták ki az adatbányászok
  • A War Games pályák: Baggage, Lake, Shoots szintén felbukkantak a fájlokban, Baggage pedig a Counter-Strike 2 Steam oldalán is

A közeljövőben tehát ezen pályák érkezésére lehet számítani, a Workshop beindulásával pedig a közösségi tartalmakban sem lesz hiány.

Nagyon megéri Counter-Strike 2 skineket alkotni – Ennyit kereshetsz vele

×