Olyan eszelős Batman animációs filmmel készül decemberben az Amazon Prime Video, amilyet még soha életünkben nem láttunk még.

2023.11.14. – A Batman világában azért már láthattunk néhány furcsa orvosi esetet – mint az Adam West-féle ősrégi meseszerű-vicces sorozatot, a Joel Schumacher-féle Batman és Robin-mozit, amiben a rendező fétise miatt hegyes mellbimbókat kaptak a hősök [ERRŐL A GROTESZK SZTORIRÓL ITT OLVASHATSZ BŐVEBBEN], na meg a jelenleg is futó kifejezetten felnőtteket célzó, szexualitással teli Harley Quinn animációs sorozatot, de olyat, mint ami decemberben érkezik az Amazon Prime Videóra, na olyat még nem pipáltunk.

Már a címe, a Merry Little Batman is az utolsó kenetért kiált, amit csak az előzetese tromfol, amiből kiderül a furcsa, rémisztően Cartoon Networkos animációs stílus és szinopszis: Batman fia születése után visszavonultan él a Wayne-birtokon, a kis Damien azonban apja titkos szuperhős személyiségétől megbabonázva maga is Batmanné akar válni. A kissé zakkant Bruce azonban erről hallani sem akar, de miután az Igazság Ligája valahol messze-távol Gothamtől a segítségét kéri, a pici Wayne úrfira marad a feladat, hogy ellássa az apja ősellenségeinek, de legfőképp a karácsonyt kifosztani óhajtó Joker baját.

Így utólag olvasva nem is tűnik olyan furcsának, de hidd el, amint megnézed az előzetest érteni fogod. A Cartoon Networkos analógia pedig nem a véletlen műve, ugyanis a rendezésért és a forgatókönyvért nem más, mint a Parkműsor alkotója, Mike Roth tehető felelőssé. A Merry Little Batman december 7-én kerül fel az Amazon Prime Video kínálatába, amit a mi, magyarok mindösszesen 899 forintért érhetünk el.

De nem csak streaminget kapsz 899 forintért, hanem egy rahedli játékot is:

9 olyan király játékot kapsz 899 forintért, hogy menten beleszédülsz

×