Az Activision több pályát is kivett a multiplayer játékmódból, illetve két Modern Warfare 3 bugot is javítottak. Ennél azért több van.

2023.11.11. – Egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon vegyes a fogadtatása a Call of Duty Modern Warfare 3-nak. Egyfelől mindenki örül az új játéknak a friss tartalmak miatt, mások szerint viszont a kampány nem csak rövid, de érdektelen és szó szerint „PvE Warzone” volt. Ettől eltekintve az Activision mindent megtesz például a csalók visszaszorítása érdekében, sőt a hibákat is igyekeznek javítani. Ami azt illeti, bugokból pedig van már most bőven – nem meglepő módon.

Mielőtt belemegyünk a hibajavításokba, fontos érdekesség, hogy az Activision november 10-én, a megjelenés napján kénytelen volt több pályát kivenni a multiplayer játékmódból – írja az IGN. Ennek oka, hogy a spawn-pontok abszolút vérengzést okoztak. Különösen igaz ez a Quarry nevű pályára, ahol Hardpoint játékmódban mindenki (csapattárs és ellenfél is) egy helyen spawnolt, elkerülhetetlenné téve a vérengzést. Íme:

Egy másik tragikus videó:

És egy másik:

Hibák

Ilyen hiba miatt nem csak a Quarry-t került ki a Hardpoint játékmód pályái közül. Így járt a Rundown és a Scrapyard is. Nem sokkal később kikerült a játékból a Karachi pálya is a Cutthroat játékmódból. Ez valóban nem túl jó kezdés, de nem ezek az egyetlen hibák, amik most megkeserítik a játékosok életét. A Modern Warfare 3 játékosai sorra jelentenek hibákat, köztük azt, amit a cikk borítóképén láthattok. Nemrég az Activision a következő két hibák javította egy frissítésben.

A frissítés kijavítja azt a problémát, amikor a Modern Warfare 3-ból a Modern Warfare 2-be akarunk visszatölteni, de a nagyon sokat tölt a rendszer. Emellett javították a hibát, ami miatt kifagyott az MW3, amikor meg akartuk nézni a fegyvereket.

 

A helyzet az, hogy ennél jóval több hiba keseríti meg a játékosok életét. Elég csak megnézni a reakciókat a fenti X bejegyzésre. Sok munka vár még a fejlesztőkre, az biztos.

Ezt láttad már?

Nagyon kemény – Itt az élőszereplős Yu Yu Hakusho első előzetese

×