Elkezdődött a Netflix idei utolsó nagy eseménye, ahol sok más mellett lerántották a leplet az Arcane 2. évadáról és az élőszereplős Az utolsó léghajlítóról.

2023.11.10. – Végül csak sikerült megállapodnia a hónapok óta egyre kétségbeesettebben, ámde töretlen elszántsággal sztrájkoló színészeknek-íróknak és a filmgyáros cégvezetőknek, így hamarosan mindenki visszatérhet a kamerák megfelelő oldalára, hogy tovább szállítsák nekünk a néznivalót.

Ezen felbuzdulva pedig már a Netflix is sokkal bátrabban húzza elő a feneketlen kalapjából a szupervárományos produkcióit, melyeket a 2023-as Geeked Weeken nem rest sorra leleplezni. Van itt minden, mint a búcsúban: Avatár: Az utolsó léghajlító, Yu Yu Hakusho: A szellemfiú, Arcane, One Piece és Jurassic World: Krétakori tábor folytatások, Sárkányherceg videojáték, Damsel, Esernyő Akadémia befejezés, és nagyon sok minden más, melyekről okosan beosztva több napos bontásokban öntenek a Netflix-előfizetők elébe.

Az első bemutató eseményen például Michael Dante DiMartino és Brian Konietzko kultikus animációs fantasy sorozatának, az Avatár – Aang legendájának élőszereplős adaptációja volt a főszenzáció, amelyhez nem csak egy érdekes előzetest, hanem egy meglehetősen közeli premierdátumot is villantottak. A másik nagy attrakció nyilvánvalóan a méltán elismert díjnyertes animációs sorozat, a League of Legends világában játszódó, azt igen szabadon értelmező Arcane volt, amely 2. évadára már második esztendeje vár ácsingózva a világ. Emiatt is rossz hír, hogy ebből három év lesz, a folytatás ugyanis majd csak

2024 novemberében fog felkerülni a streaming szolgáltató kínálatába.

De mindezeken túl is bőven volt miért végigseggelni a Netflix Geeked Week 23 legelső napját, mivel kiderült, hogy

  • a Netflix Gaming több ígéretes játékkal fog bővülni: érkeznek a Money Heist és a Shadow & Bone -Árnyék és csont sorozatokon alapuló narratív kalandjátékok, a Diablo-féle ARPG-k műfajában induló Sárkányherceg-játékadaptáció The Dragon Prince: Xadia címen, illetve a (Csibefutam) Chicken Run: Eggstraction ügyességi játék
  • 2024-ben egy teljesen új fejezettel bővül az Ultraman világa, az Ultraman: Rising című animációs filmmel,
  • Jurassic World: Chaos Theory címmel 2024-ben folytatódik a népszerű Jurassic World: Krétakori tábor, amiben az azóta igencsak megnyúlt korábbi főszereplők is visszatérnek
  • 2024. február 2-án a Netflix mutathatja be a Dreamworks legújabb animációs filmjét, az Irion and the Darkot (Orion és a Sötétség)
  • valamikor 2024-ben tovább bonyolódik a Sárkányherceg története a 6. fejezettel/éveddal, ami a Stars – Csillagok címet kapta. A sorozatot egyébként az Avatár: Az utolsó léghajlító zsenijei készítik…
  • …akik kiszálltak az élőszereplős feldolgozásból, ami nem csak az első előzetesét, hanem a premierdátumát is megkapta: Aang és barátai 2024. február 22-én indulnak Ozai, a Tűz ura és hódító serege ellen.

Avatár: Az utolsó léghajlító:

Arcane – 2. évad beharangozó:

A Sárkányherceg – 6. könyv: Csillagok ízelítő:

Jurassic World: Chaos Theory előzetes:

Orion and the Dark előzetes:

Sweet Home 2 kedvcsináló:

A teljes, kicsivel több, mint egy órás eseményt alább tudod visszanézni, november 13-ig pedig minden este érdemes lesz a Netflix YouTube-csatornájára tévedni, ahol még több újdonságot mutatnak be – köztük is a Yu Yu Hakusho élőszereplős adaptációját:

Ezt is érdemes elolvasnod:

Nem gyenge kínálat – Íme az összes sorozat és film, érkezik a Netflixre

×